PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlçe Portalı Fikri

mstfozdnc
18-08-2010, 04:23:31
temelde joomlayı kurabiliyorum. bir kaç gündür düşündüğüm yeni bir proje var. php fusion ile denedim ( o daha az karmaşık gibi) ama ihtiyaçlarımın bir kısmına cevap vermiyor ya da ben tek başıma beceremiyorum...
bir ilçe portalı kurmak istiyorum. içinde eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler, camiler, okullar, düğün salonları v.b... kategoriler olacak. işin bu kısmını hallederim gibi geliyor. ama ekstradan eczanelerin nöbetçi olanlarını günlük gösterebilmeyi, ilçedeki cenazeleri, üyelerin doğum günlerini, düğün nişan ilanlarını yayınlatabiilmeyi. ilçedeki vakıf ve dernek gibi sivil kuruluşların toplantı, piknik gibi faaliyetlerini yayınlayabilmeyi istiyorum. bu sonradan yazdıklarım için nasıl bir yok izlerim bilemiyorum.
tabi ilçeye ait bir firma rehberi, üye olan firmaların eleman ilanı yayınlayabilmesi gibi...
biraz yardım alırsam yapabilirim gibi geliyor.

mimicom
18-08-2010, 05:03:16
"joomla 1.5 siteleriniz" bölümünde sizin düşüncenizi hayatiyete geçirmiş bir çok site mevcut. Öncelikle onları bir incelemeniz size ufuk zengienliği kazandıracaktır. Bu isteklerinizi joomla tamamen yapılabilirsiniz.

Hangi modül bileşen kullanma noktasında incelediğiniz sitelerin kaynak kodları size yol gösterecektir.

mstfozdnc
18-08-2010, 08:05:58
"joomla 1.5 siteleriniz" bölümünde sizin düşüncenizi hayatiyete geçirmiş bir çok site mevcut. Öncelikle onları bir incelemeniz size ufuk zengienliği kazandıracaktır. Bu isteklerinizi joomla tamamen yapılabilirsiniz.

Hangi modül bileşen kullanma noktasında incelediğiniz sitelerin kaynak kodları size yol gösterecektir.

dediğinizi yaptım. yaklaşık 2 saat siteleri inceledim. biraz yavaştan alacağım galiba.

mimicom
30-08-2010, 21:45:58
ja_newsultra
minifrontpage modülü
aidanews modülü ile haber gösterimlerini yapabilirsin.

gk highslider ile son dakika haberlerini gösterebilirsin.

Zaten diğerleri çekirdekten gelen modülleri var. Son eklenenler ve en çok okunanlar.