Orijinalini görmek için tıklayınız : Uye ID sini Icerik ID ye baglamak?
salih24
14-08-2010, 12:27:02
Mesela A uyesi ID numarasi 60, BlogA ID numarasi 45... 45 ID numarali icerigi sadece 60 ID numarali uye gorebiliyor, icerigine yada bi bilesene baglamak istedigimiz uyeye ayri ayri baglamak...
Ayrica Uye Yetkilendirmede Ozel(Special) secenegi ne ise yariyor?
Özel seçeneği Yönetici seviyelerini içerir. Diğer isteiğiniz için geşişmiş ACL eklentilerini denemelisiniz. Sadece birkaç üye ve birkaç içerik iin ise metamod gibi bir şey tercih edebilirsiniz.
salih24
14-08-2010, 18:46:15
ACL icerikte ise yariyor fakat tam istenileni vermiyor, gunlerdir formu inceliyorum bu konuda CB tavsileri var ama uyeye ozel bi link dahi veremedim)) aslinda zor bi islem olmasa gerek ama iste nasil???
ACL içerikte işe yarıyor derken...siz zaten bir içerik id ile işlem yapmaktan bahsetmişsiniz. Ayrıca ACL (access control levels) erişim kontrol seviyeleridir...C orada content manasına gelmiyor. Gelişmiş ACL araçları var dediğinizi yapabileceğiniz ama ilgi alanıma hiç girmediğinden doğrudan "şunu kullanın" diyemiyorum.
salih24
14-08-2010, 21:41:07
Icerik bilesene bagli (buradan) (http://www.yootheme.com/zoo/) aslinda benim yapmak istedigim kullanici giris yaptikdan sonra kullanici menusunden bilesene link vermek ama o bilesen bagli oldugu icerikdeki item ID numarasi uye ID numarasina baglayip dolayisiyla her ayri icerikli bilesene baglanacak... ama o zamanda her uyeye ayri bilesenmi olacak!!! bilmiyorum sadece yapmak istedigim her uyeye ozel sayfa hazirlamak.
Bahsettiginiz Gelişmiş ACL araçlarına ulasabilecegim bi kaynak varmi acaba?
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.