Orijinalini görmek için tıklayınız : Anasayfa'daki içerik görünümü ile ilgili,
Ashton
06-06-2007, 15:24:06
Soru, ekteki resim dosyasında izah edilmiştir. :confused:
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
ahdes
06-06-2007, 15:39:14
Bunun için css ya gerek yok.
Menu/Mainmenu/Anasayfa yolunu izleyin.
Soldaki parametrelerde, intro, columns, leading değerlerini istediğiniz gibi ayarlayın.
Kolay gelsin.
Yapmak istediğiniz görünüm için anasayfada gösterilecek menü öğesi (varsayılanı anasayfa) ayarlarında sağdaki parametre bölümünden verilmesi gereken değerler;
Leading: 1 veya 0
Intro: Dilediğiniz kadar
Columns: 1 (asıl olay burada)
Links: 0
Bu değerler mantık değerleri değil. Sadece 1 ve 0'dan ibaret değil, adet işaret eden rakamlar. Dolayısıyla dilediğiniz rakamları deneyerek farklı görünümleri izleyip karar verebilirsiniz.
Ashton
06-06-2007, 16:19:36
Yapmak istediğiniz görünüm için anasayfada gösterilecek menü öğesi (varsayılanı anasayfa) ayarlarında sağdaki parametre bölümünden verilmesi gereken değerler;
Leading: 1 veya 0
Intro: Dilediğiniz kadar
Columns: 1 (asıl olay burada)
Links: 0
Bu değerler mantık değerleri değil. Sadece 1 ve 0'dan ibaret değil, adet işaret eden rakamlar. Dolayısıyla dilediğiniz rakamları deneyerek farklı görünümleri izleyip karar verebilirsiniz.
Tamam, problemimin büyük kısmını hallettim teşekkürler fakat "0" değerini kabul etmiyor, "0" girildiğinde tekrar eski değerlerini sayıyor.
Bir de şu problemim kaldı, onu yok edemedim. ekteki resimde tarif ettim.
ahdes
06-06-2007, 16:28:43
"Links" değerini "0" yap.
Pentacle
06-06-2007, 16:29:48
@ashton anladıgım kadarıyla css konusunda iyisin. article_seperator sınıfını da kullanabilirsin daha ozel bir goruntu icin. bu sınıf her icerik ogesinden sonra cıkıyor.
Ashton
06-06-2007, 16:35:06
"Links" değerini "0" yap.
Şimdi tamam, oldu. Sanırım sadece Columns değeri 0'ı görmüyor. Teşekkürler @ahdes.
@ashton anladıgım kadarıyla css konusunda iyisin. article_seperator sınıfını da kullanabilirsin daha ozel bir goruntu icin. bu sınıf her icerik ogesinden sonra cıkıyor.
Elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum. @Pentacle, evet bu class'ı düşünemedim. :blush: Çok teşekkür ederim, işime yarayacak. :)
Şimdi tamam, oldu. Sanırım sadece Columns değeri 0'ı görmüyor. Teşekkürler @ahdes.
Elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum. @Pentacle, evet bu class'ı düşünemedim. :blush: Çok teşekkür ederim, işime yarayacak. :)
Columns değeri 0 görmez. Bu bir yayın ve en az 1 kolonda içerik göstermeli. Sizin istediğiniz yayın için de zaten kolon değeri 1 olmalı.
Ashton
06-06-2007, 17:35:33
Columns değeri 0 görmez. Bu bir yayın ve en az 1 kolonda içerik göstermeli. Sizin istediğiniz yayın için de zaten kolon değeri 1 olmalı.
Oke, o da ek bilgi olsun. Leading, Intro, Columns değerleri 1, Links değeri 0 şu anda, that's oke. Thanx alot. :P
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.