hikko23
05-06-2007, 19:01:21
arkadaşlar yootheme.com nın sunblogger temasını kullanıyorum ama accordion menü paketin içinden çıkmadı olan varsa gönderebilirmi birde siteden başka bir yere gönderiyo ordan js alıyoruz ama ben br türlü yapamadım veya menü resimleri var ama o sadece yazı ile yapıyo menüyü demoda menü siyah ken benim sitemde sadece yazı var bunu nasıl giderebilirim
www.cakici.org
arkadaşlar menünün böle durması lazım ama yapıyorum olmuyor
http://demo.yootheme.com/may07/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=57 böle yapılacakmış yardım edebilecek olacn varsa beni bulsun
hikko23
06-06-2007, 12:42:14
arkadaşlar sitemin css sinde bir sorun var menü kısmı gözükmüyor yapacak bir babayiğit yok mu ya beni bulksun lütfen msn hikmetmahmut@cakici.org acele çok acele
Ganice
06-06-2007, 13:13:35
Adresi verirseniz kolay olabilir.
Modülleri kontrol edin, menü modülü kapanmış olabilir. Soran çözülmezse ajaxfly modülü yükleyip menü bölümünün açılıp açılmadığını denetleyin veya başka bir tema ile deneyin.
Tahsin ALTAY
06-06-2007, 13:29:13
Msnden ziyade forum üzerinden de çözülebilir sorun. Yeterki eş zamanlı yazın. Ganice arkadaşımızın dediklerine ilaveten temanızın index.php sini de buraya koymanızı rica ediyorum. O da lazım olacak sanırım baştan isteyip sorun çözüm süresini kısaltalım..
Paketinizde eksik dosyalar varsa bunu üreticiden temin etmelisiniz. Verdiğiniz adreste epeyce bir açıklama var. Acordeon menü yapımından renk değişimlerine, css yapısına, tema yapılandırma ayarlarına kadar. Ben orada acordeon menu için ayrı bir dosya olma gerektiğini çıkartamadım. Bence siz yine de üretici ile irtibata geçin. Ne de olsa en az 30 € alıyorlar.
hikko23
06-06-2007, 14:15:15
sayın hocam bu temayı ordan almadım bir arkadaştan temin ettim yapılacak başka bir şey yokmu mennu resimelri images dosyasının içinde var hatta burtaya atyım istesenşiz kanımca css bir sorun var
hikko23
06-06-2007, 14:35:02
buyrun menü resimleri css ve index.php menü gözüküyor bakabilirsiniz www.cakici.org (http://www.cakici.org) ama bu menü orjinali değil orjinalinin resimleri gönderdiğimdeki gibidir
Dağıtımıni kendi yapan bir markanın ticari ürünü üzerinde destek verebiliriz ama eksik olanı tamamlamak ya da tamamen üreticide bitecek bir düzenlemeyi yapmak, kanunen bizim kabul edemeyeceğimiz bir durum. Bu konuda düzenlenmiş bir yasaya bağlı olarak faaliyet sürdürüyoruz. Dolayısıyla bunu ihlal etmek demek wareze destek vermek demek olur. Bizim warez konusundaki duruşumuzu zaten biliyorsunuzdur.
Dosyalarınızda düzenleme yapamadığınız kodları iletinize ekleyerek düzenleme talep edebilirsiniz. Ancak eklenmiş dosyaları kaldırmak zorundayız.
hikko23
06-06-2007, 20:00:00
paketim tam eksik yok sadece accordion menü oluşmuyor sitesinde sub menü yapınca menünü oluşması lazım bunu oluşturamadım ayrıyaten bu temayı kullanan arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi acaba acele lütfen
hikko23
07-06-2007, 12:18:58
ipana kardeşim demişki
bahsettiğiniz tema dosyasındaki veritabanını yüklediğinizde sorunsuz çalışıyor. yani veritabanına müdahele edilip mobül bileşen vs. yapılarıyla oynanmış. malesef bu durumda benim bilgim yetersiz kalıyor. sanırım linux, pentacle veya sfkonak size yardımcı olabilirler. onlar deneyimli veritabanı konusunda.
İlgili dosya ve yönerge paket içinde mevcut.
sakkaya
07-06-2007, 12:45:12
-- --------------------------------------------------------
--
-- Table structure for table `jos_templates_menu`
--
CREATE TABLE `jos_templates_menu` (
`template` varchar(50) NOT NULL default '',
`menuid` int(11) NOT NULL default '0',
`client_id` tinyint(4) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`template`,`menuid`)
) TYPE=MyISAM;
--
-- Dumping data for table `jos_templates_menu`
--
INSERT INTO `jos_templates_menu` (`template`, `menuid`, `client_id`) VALUES
('joomla_admin', 0, 1),
('yt_sunblogger', 0, 0);
--
-- Table structure for table `jos_template_positions`
--
CREATE TABLE `jos_template_positions` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`position` varchar(10) NOT NULL default '',
`description` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=28 ;
--
-- Dumping data for table `jos_template_positions`
--
INSERT INTO `jos_template_positions` (`id`, `position`, `description`) VALUES
(1, 'left', ''),
(2, 'right', ''),
(3, 'top', ''),
(4, 'bottom', ''),
(5, 'inset', ''),
(6, 'banner', ''),
(7, 'header', ''),
(8, 'footer', ''),
(9, 'newsflash', ''),
(10, 'legals', ''),
(11, 'pathway', ''),
(12, 'toolbar', ''),
(13, 'cpanel', ''),
(14, 'user1', ''),
(15, 'user2', ''),
(16, 'user3', ''),
(17, 'user4', ''),
(18, 'user5', ''),
(19, 'user6', ''),
(20, 'user7', ''),
(21, 'user8', ''),
(22, 'user9', ''),
(23, 'advert1', ''),
(24, 'advert2', ''),
(25, 'advert3', ''),
(26, 'icon', ''),
(27, 'debug', '');
yukarıdaki kodlar demo içerik için verilen veritabanın sadece küçük bir kısmı. joomla standart veritabanıyla farklılıklar var. bu farklılıklar neleri değiştiriyor ve ne ifade ediyor bilemiyorum. araştırmaya devam.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.