PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cb plugin yüklenmiyor, olmuyor

komikmen
01-08-2010, 17:26:53
Arkadaşlar.2 gündür aralıksız denemeler araştırmalar yaptım yok ne denediysem olmadı. cb.yi kurdum 1.2.2 ama plugin yükleyemiyorum. hiç birini hemde, önce dil ile başladım. sonra diğer bütün plugin.ler yok olmuyor. xml dosyası bulunamadı diyor.
Community Builder Plugin Yükleme Sorunu!!! - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları (http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=36047) burdaki konu biraz cevapsız kapanmış gibi ama ya hani cb.yi düzgün kullanan kimse yok mu ki.onlar plugin.leri nasıl yüklediler acaba

Akar
01-08-2010, 18:18:30
Kurmaya çalıştığınız eklenti ismi ve kurma yönteminizi adım adım yazar mısınız ?

komikmen
01-08-2010, 19:27:25
Sevgili akar abi,
1-plugin.leri cb/plugin managem.../ aşağıdan yükle diyorum kabul etmiyor. xml dosyası bulunamadı diyor.
2-tmp dosyasına hem zipli hem de zipten çıkmış halde yine yukardaki link.in altındaki plugin yükleme bölümünden denedim öyle de olmadı
3-dosyaları zipten çıkarıp com_comprofiler.in içindeki plugin klasörünün içine elle attım. ama plugin yön.de yoktu tabi kurulum yapmayıp doğrudan attığım için.
pluginlerim de pakette gelenler zaten joomlatr den aldım hani pluginlerde sorun olacağını zannetmiyorum ki elimde 1.20 1.2.2 ve 1.2.3 var hiçbirinin plugin.leri olmuyor.

Akar
01-08-2010, 19:38:45
Uygulama ekidir belki yüklemeye çalıştıklarınız, ondan diyorum. uygulama ekleri Joomla ekidir ve Joomla!'nın kendi kur-kaldır alanından kurulur, CB ekleri ise CB ekidir...paketler karışabilir.

komikmen
01-08-2010, 22:41:56
keşke öyle olsaydı akar abi ama ne yazık ki her iki yöntemle de plugin.leri yükleyemiyorum.

spdial
01-08-2010, 22:55:54
Hostla alakalı bir sorun olabilir.Gzip sıkıştırmayla alakalı bir sorun da olabilir.

komikmen
01-08-2010, 23:20:32
ya umarım ondan değildir. hani müdahale edemeyceğim tek sorun o çünkü. gerçi bıraktım artık uğraşmayı cb ile :( çok beğendiğim siteler var üyeler ile ilgili siteyi çok ii donatan siteler. en son üye olanlar.online üyeler.online üyelerin minik avatar resimleri.hani anasayfayı iyi süslüyor güzel eklentiler var.amacım oydu ama artık yapacak birşey yok. şimdi remository bileşenine kasıyorum.yeni eğitim öğretim yılına yetiştirmem gereken bir dosya indirme sitem varda. malum öğretmenim.her eğitim döneminin başında yıllık plan günlük plan gibi bir çok dökümana ihtiyacı olur öğretmenlerin. onların ihtiyaçlarına hitab eden cevap vermeye çalışan bir site yapmaya başladım. :: www.meslekciler.com :: - :: www.meslekciler.com :: (www.meslekciler.com) biliyorum işim çok zor ama sizlerin de destekleriyle inş. ramazandan sonraya tümüyle hazır bir site olacak. özellikle forum sayfasını çok sağlam yapmam gerekli çünkü ziyaretçilerin çoğu orayı kullanacak, bir de dosya indirme upload bölümü tabi ki. onun için özetle :
cb işini askıya aldım artık, az önce remository.e daldım çok bişey anlamadım onu anlamaya çalışıyorum o bittikten sonra da forum kurdum kunena onu geliştireceğim.ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ve akar abi ve spdial kardeş (yaşını bilmiyorum benimki 30). desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.