Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı Üye yönetimi olarak ne kullanmalı
komikmen
30-07-2010, 00:18:07
Arkadaşlar detaylı üye yönetimi uygulamaları görüyorum. http://www.bi-mer.com/uye_profil-Ridvan_Odacil-2229.html bu adreste de buna benzer birşey var. hatta çok daha başarılı olan örneğin sitedekilerin avatarlı görüntüleri, en çok dosya gönderen, en son üye olan vb istatistik bilgilerini de içeren üyelik yönetim sistemleri var sanırım. cb 1.2.3 kurmaya çalışıyorum,onunla bu istediklerimi eklentiler yoluyla da olsa yapabilirmiyim. hiç biri olmasada en azından yukardaki linkteki üyelik sistemi nedir daha önce karşılaşan varmı acaba. teşekkürler
tarkan2007
30-07-2010, 00:27:20
CB ile istediğin herşeyi yapmak mümkün.
komikmen
30-07-2010, 00:35:31
walla onu da bir kurabilsem hayırlısıyla eklentilerine de başlayacam ama, daha kurulumu bitiremedim. gerçi kurulum bitti gibi galiba da 1.2.3 için türkçe paket indirmiştim gerçi cb_tr_1.2 diyor ama xml dosyası bulunamadı diyor. türkçe yapabilirsem inş. eklentiler için seni rahatsız edebilirmiyim:) ?
komikmen
30-07-2010, 01:59:52
yok cb yi kuramıyorum, ne yaptıysam olmadı.
tarkan2007
30-07-2010, 11:18:01
Üzgünüm bu yalnış mesaj oldu aşağıdaki mesaja bakınız
tarkan2007
30-07-2010, 11:18:48
Nasıl yani kuramıyorsunuz. Joomla 1.5 mi kullanıyorsunuz?
Bu adrese üye girişi yaparak Joomlapolis - The home of Community Builder - Document details (http://www.joomlapolis.com/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,197/Itemid,36/) download ediniz ve ilk önce indirdiğiniz zip dosyasını dışarı çıkartınız ve com bileşenini yükleyin. Denedim çalıştı. Ayrıca farklı eklentiler kurabiliyormusunuz?
Sorun acaba hostingden mi?, kurulum paketinde mi?, joomla sürümünden mi? anlamak gerekiyor
komikmen
30-07-2010, 12:05:05
üstad, bi arkadaş açıklamış onun dediğini yaptım, oldu. link bu. Cb kurulumda 2. aşama problem (http://forum.joomlatr.org/cb-kurulumda-2-asama-problem-t6188p2.html). ama 1.2.0 versiyonda denedim korkudan 1.2.3 de denemedim ama şimdi deniycem onu en günceli kullanmak gerek. ama yine tr paketini yükleyemedim 1.2.0 da olsa tr paketini pluginden yükleyemedim
xml dosyası bulunamadı uyarısı veriyor.
1-plugin yönetiminden yüklemeye çalışıyorum olmuyor
2-tmp klasörüne hem zipli hem zipten çıkmış haliyle attım olmuyor
3-bende default.php dosyasının içindekileri turkish.php dosyasıyla kopyala yapıştır yaptım yönetim değil ama içerik türkçe oldu :)
şimdi 1.2.3 ü kurmaya başlıyorum eğer olursa da olmasada bildiririm.
teşekkürler ilgin için.
komikmen
30-07-2010, 12:27:10
AYRICA, josocial di sanırım, onun eklentileri çok güzel gerçekten burda kurmuş bi arkadaşın sitesinde görmüştüm. cb de bunları yapacak eklentiler varmıdır bilmiyorum. mesela msn simgeleri gibi avatarlarla online üyeler. en son foruma yazanlar online bugün üye olanlar vs baya kapsamlıydı. cb de eklentiler sayfası ingilizce belkide vardır ama ben çözemiyorum.
spdial
30-07-2010, 12:30:03
Jomsocial ücretlidir.
cb'de kurmanızı engelleyen hatalar nelerdir?
komikmen
30-07-2010, 12:34:09
kurulumun ilk aşamasında bir error veriyor 2.aşamaya geçmiyor mesela. onu yukarda verdiğim bir linkte bir arkadaş anlatmış, orda denileni yapınca 1.2.0 versiyonunu kurdu.ama tr paketini yine de yükleyemedim.
şimdi 1.2.3 ü deniycem ama aklımda kalmasın
sitenin php sürümü 5.1.6
mysql sürümü 5.0.77
safe mod açık
bunlar özellikle sürümler etkili olur mu hataya. safe mod çünkü açıkta olsa arkadaşın yöntemiyle 1.2.0 kuruldu. çok büyük bir engel değil o gibi düşünüyorum. versiyonlar sizce engel midir 1.2.3 ü kurmaya
komikmen
30-07-2010, 13:06:49
//Tamam arkadaşlar çözüldü. 1.2.3 ün cb login.ini kurmaya çalışıyormuşum.1.2.2 in modülünü kurdum oldu.//
1.2.3 ü kurmaya çalıştım, yine 2.aşama problemi verdi, yukarda bahsettiğim linkteki çözümü uyguladım yine. kurdu gibi paneline ulaştım. mod_cb login kurdum aktif ettim ama o andan itibaren sayfa gitti bemeyaz oldu site.
cb gayet iyi çalışıyor arkadaşlar, cb_login de sıkıntı var anlayamadım ya.neden olabilir. cb_online yi de kurmuştum aynı anda. onu aktif ettim şimdi gayet güzel çalışıyor.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.