PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekrardan selamlar

Fatal1ty
05-06-2007, 00:25:25
Selam arkadaşlar ,

Bir kısmınızda tanışmıştık , büyük bir çoğunluklada yeni tanışacağız umarım.

Birkaç gün öncesinde memoc@n la konuştum. Burada olduğunu , ortamın eski ortama döndüğünü ve çok memnun olduğunu söyleyince, bende tekrar katılmak istedim.

Ama öncesinde 17 haziranı beklemem gerikyor galiba , öss gençliği arasındayım çünkü. Umarım össyide atlatıcm istediğim gibi.

Sizlerlede yavaş yavaş tanışırız sonraları.

Şükrü Can
Fatal1ty

Tahsin ALTAY
05-06-2007, 00:30:43
Hoş Geldin Şükrü. Şu andaki aktif kadromuzda da bir kaç arkadaş ÖSS Sınavına girecek. İnşeallah hepinizin hakkında hayırlısı olur. Gelecekte güzel yerlere gelirsiniz...

M.Enes AYDÜZ
05-06-2007, 02:02:23
Bir rakip daha çıktı desenize bana öss'de :D.. Sanada öss'de başarılar.

Aramıza hoşgeldin

memoc@n
05-06-2007, 03:10:51
Şükrü hoşgeldin, su filtrelerini bilirsin, işte bu forum filtrelenmiş iyi rafine olmuşlardan kurulmuş bir site, hoşgeldin şahsen benim kendi forumum gibi rahatım, tabi sana gel derken benim forumuda kastetmiştim );

Akar
05-06-2007, 10:11:21
Şükrü hoş geldin safa geldin dostum. Seni özledik.

Fatal1ty
05-06-2007, 11:59:01
Çok sağolun arkadaşlar :D

Tekrar , hatta tekrardan sizleri görmek ve aynı ortamda buluşmak gerçekten çok sevindirici.

mehmet abi , merak etme senin forumada geliriz, ne zaman kırdım seni :D

Hepiniz sağlıcakla kalın össye kadar:P ondan sonrada bu topluluk için ne yapılması gerekiyorsa , ben burdayım.

Onur
05-06-2007, 12:42:15
Hoşgeldiniz...
Enez bu gidişle 20-30 rakibin olacak.Çalışmalara dikkat :p
Tüm ÖSS gençligine başarılar :)

Akar
05-06-2007, 13:50:51
Çok sağolun arkadaşlar :D

Tekrar , hatta tekrardan sizleri görmek ve aynı ortamda buluşmak gerçekten çok sevindirici.

mehmet abi , merak etme senin forumada geliriz, ne zaman kırdım seni :D

Hepiniz sağlıcakla kalın össye kadar:P ondan sonrada bu topluluk için ne yapılması gerekiyorsa , ben burdayım.Bunu not ettik, hatırlatırız :)