PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arama'da ve Üye ayrıntılarında hata veriyor

stormturk
04-06-2007, 20:05:51
arkadaşlar rockettheme'in vortex adlı temasını kullanıyorum sorun onda mı bilmiyorum son sürümünü indirdim 1.0.2 ama 2 tane hata var:
birincisi, temanın kendi arama kısmına bişey yazıp arama yapınca(aynı hatayı joomlanın arama modülünde de veriyor):
Aranacak Kelimeler aaaa
Warning: viewsearch(/home/.../public_html/includes/pageNavigation.php) [function.viewsearch]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.../public_html/components/com_search/search.php on line 210

Fatal error: viewsearch() [function.require]: Failed opening required '/home/.../public_html/includes/pageNavigation.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/.../public_html/components/com_search/search.php on line 210

ikinci hata ise üye girişi yapıp ayrıntılarım a tıklayınca oluyor:
Warning: useredit(/home/.../public_html/administrator/components/com_users/users.class.php) [function.useredit]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.../public_html/components/com_user/user.php on line 70

Fatal error: useredit() [function.require]: Failed opening required '/home/.../public_html/administrator/components/com_users/users.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/.../public_html/components/com_user/user.php on line 70

Akar
04-06-2007, 20:10:02
search.php 210. satır ve user.php 70. satır ne varsa onu bulamıyor. Sorunun temadan kaynaklandığını düşünüyorsanız üreticiden destek istemelisiniz. İlgili satırlarda geçen şeyin ne olduğunu buraya yazarsanız daha iyi olur. Böylece üreticiye başvurmanız gerekip gerekmediğine dair bir şey söyleyebiliriz.

Başka bir temada bu hatayı almıyorsanız doğrudan tema üreticisinden yardım istemeniz yerinde olur.

stormturk
04-06-2007, 21:18:18
components klasöründeki com_search klasörünü, administrator/components'teki com_search klasörünü sildim, yerine joomla.org dan indirdiğim 1012 ENG dekileri yükledim sorun değişmedi. Joomlanın kendi temasında da aynı sorunları verdi. İşte ilgili satırlar:
search.php:
209 // html output
210 require_once( $GLOBALS['mosConfig_absolute_path'] . '/includes/pageNavigation.php' );
211 $pageNav = new mosPageNav( $total, $limitstart, $limit );

bu arada com_users i değiştirince sorun düzeldi 2'den 1'e indi bi el atın arkadaşlar temizleyelim tamamen :)