Orijinalini görmek için tıklayınız : Sesli ve Görüntülü Dersler
memoc@n
03-06-2007, 20:42:58
Bu ders anlatımları avi video formatında olup bu projeye yeni başladık eğer beğenilirse tüm joomla uygulamaları için bir dvd haline getirip yayınlamayı düşünüyorum şimdilik örnek iki uygulamayı indirebilirsiniz
Permission_Chmod Ayarı - Plesk-Cpanel-Ftp ayrı ayrı anlatılıyor (http://joomlacode.org/gf/project/joomla_turkish/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=2474)
Veritabanı Oluşturma (http://joomlacode.org/gf/project/joomla_turkish/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=2474)
memoc@n
05-06-2007, 04:51:12
Bu tip ders anlatımlarımıza joomla kurulumunun detaylıca anlatıldığı videomuzu da ekledik, deneme aşamasında olan bu çalışmalardaki olası hata ve eksikler için şimdiden özür dilerim. Yukarıdaki verdiğim linklerden bu derse de ulaşılabilirsiniz
ProcycN
12-08-2007, 16:12:13
Ne zamandır sitemizde yoktum...
En son joomladersleri ne ait sitemize girmiştim...
Direk buraya yönlendirdi sitemiz,çok sevindim memocan ustadım seni gördüğüme,anlatımların devamını bekliyorum...
Esen bolsın
memoc@n
12-08-2007, 16:15:03
Teşekkürler, görsel derslerin dışında resimli anlatımlar bolca burada zaten diğer arkadaşlarında çalışmaları var ayrıca görsel ders merkesi ki en üstte linki var orada da görsel dersler mevcut jderslerindekilerde yakında ekleniyor
ahdes
13-08-2007, 03:10:08
Teşekkürler, görsel derslerin dışında resimli anlatımlar bolca burada zaten diğer arkadaşlarında çalışmaları var ayrıca görsel ders merkesi ki en üstte linki var orada da görsel dersler mevcut jderslerindekilerde yakında ekleniyor
Evet arkadaşlar Mehmet ağabeyimizin hazırladığı derslerin de eklenmesiyle toplam joomla video görselderslerin sayısı 46 adet oldu.
Mehmet ağabeye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.:alkis:
memoc@n
13-08-2007, 10:05:53
Eline sağlık kardeş iyi uğraştın
bengiderimogider
28-11-2007, 16:44:41
Link kırık arkadaşlar ayrıca memocan hocanın dersleriyle bu işlere başlamıştık :) bu arada sitedeki forumuda kaldırmışsın galiba siteler kısmı güzel olmuş joomladerslerindeki SOBI2 bu konuda çok iyi
Link kırık arkadaşlar ayrıca memocan hocanın dersleriyle bu işlere başlamıştık :) bu arada sitedeki forumuda kaldırmışsın galiba siteler kısmı güzel olmuş joomladerslerindeki SOBI2 bu konuda çok iyiEvet, forum malesef kaldırılmış. Belki bu şekilde bir portal olarak devam etmeyi uygun görmüş ya da forum için ayrı bir proje geliştiriyor olabilir.
pcmami
02-02-2008, 22:14:22
slm
abiler ben joomla öğrenmek istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
dicef
24-02-2008, 16:15:03
Arkadaşlar ben bahsediklen videoların hiçbirine ulaşamıyorum. En başta verilen linklerde başka b,ir yere açılıp şifre soruyoor. Bu sesli görüntülü ders anlatımlarına nasıl ulaşacağım, yardımcı olur musunuz...
Arkadaşlar ben bahsediklen videoların hiçbirine ulaşamıyorum. En başta verilen linklerde başka b,ir yere açılıp şifre soruyoor. Bu sesli görüntülü ders anlatımlarına nasıl ulaşacağım, yardımcı olur musunuz...Bu derslere www.joomladersleri.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.