PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kurulmuş Joomlaya Eski Database ve FTP yi Entegre Etmek

sas_009
31-05-2007, 14:01:31
Arkadaşlar merhaba.
Acilen yardıma ihtiyacım var.
Sıfırdan kurulmuş bir joomla (1.1.12) kurulumunun üzerine eski sitedeki yedeklerimizi(1.1.10) bileşenleri, üyeleri, modülleri, nasıl taşıyabiliriz.
FTPye hangi dosyaları atmamız yada üstüne yazmamız lazım.
Eski sitenin Databaseindeki bileşenleri, üyeleri, modülleri yeni database e nasıl aktarabiliriz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tahsin ALTAY
31-05-2007, 14:04:02
Öncelikle eski siteden aldığınız FTP 'yi yeni FTP ye atın. Ardından Aldığınız veri tabanı(DB,MySQL) yedeğini Hosting Kontrol Panelinizde bulunan Phpmyadmin aracılığı ile geri yükleyiniz.

sas_009
31-05-2007, 14:15:45
hocam öncelikle bukadar hızlı yanıtladığınız için teşekkür ediyorum.

eski ftpdeki dosyalar bozulmuş sanırım bileşenler felan çalışmıyor sitenin anasayfası açılmıyo, sadece bembeyaz boş bir sayfada sol üst köşede küçük harflerle sitenin ismi yazıyor.

admin sayfasına felan girio. googleden arattığımda bazı sayflarına ulaşabiliyorum ama joomlaboard olsun akobook vs vs olsun hata veriyor.
Erişmeye çalıştığınız sayfa bulunamıyor diye.

database yedeklerini değiştiriyorum işe yaramıyor.

Eski sistemim 1.1.10 Ben şimdi yeni bir joomla 1.1.12 kursam.
eski database i ve ftp yedeklerimi nasıl bu joomla 1.1.12ye entegre edebilirim.

sakkaya
31-05-2007, 14:23:30
eski sitedeki bileşen modül vs. ne varsa hepsini yeni siteye kurun. herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok. sadece eksik birşey kalmadan hepsinin güncel sürümlerini tekrar kurun. sonra eski sitenin sadece veritabanı yedeğini yeni sitenin veritabanı üzerine yazdırın. tabii önce yeni veritabanını bolaştın :)

sas_009
31-05-2007, 14:28:12
Hocam Allah razı olsun.
İkinizede çok teşekkür ediyorum gerçekten.
Yaklaşık 1.5 senedir üye oldugum mj ye bu soruyu yazalı 2 gün oldu ve 1 kişi bile bırak cevap vermeyi link bile vermedi.
Sizleri tebrik ediyorum insanlara ilgilendiğiniz için.