Orijinalini görmek için tıklayınız : Smooth Gallery 1.01 (portfolio)
ersen
31-05-2007, 06:28:59
Ekteki dosyayı modül olarak kurun <head> </head> tagları arasına bu kodu yapıştırın
< script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />
Dj ReDDbuLLeR
04-07-2007, 22:03:38
Ekteki dosyayı modül olarak kurun <head> </head> tagları arasına bu kodu yapıştırın
< script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />
nerdeki head tagları biraz açıklarsan sewinirim...
ersen
04-07-2007, 22:07:47
Yönetim paneli üst menüde site aşağısında şablon yönetici sağ doğru site şablonları tıkla açılan sayfada kullandığın temanın yanındaki kutucuğu işaretle üstte html butonuna tıkla açılan sayfada <head> kodunu bul kodları oraya yapıştır kaydet ve çık bu kadar.
nerdeki head tagları biraz açıklarsan sewinirim...
knnplt
29-07-2007, 16:15:27
slm. ben yukarıda anlattıklarınızı yapıyorum.ancak kodu html içine yapıştırınca site hata veriyor ve yapıştırdığım kodlar sitenin üstün de görünüyor.dediğiniz gibi <head> </head> tagları arasına yapıştırdım ancak olomuyor.açılıyor ancak resimleri göstermiyor.resimleride attım dıosya içine ancak bir türlü görüntüleyemiyorum.
slm. ben yukarıda anlattıklarınızı yapıyorum.ancak kodu html içine yapıştırınca site hata veriyor ve yapıştırdığım kodlar sitenin üstün de görünüyor.dediğiniz gibi <head> </head> tagları arasına yapıştırdım ancak olomuyor.açılıyor ancak resimleri göstermiyor.resimleride attım dıosya içine ancak bir türlü görüntüleyemiyorum.
<head> </head> kodlarını burada yayınlayın isterseniz.Biz düzenleyelim.Hata olmaması lazım.Bende denedim...
pastorizesut
16-08-2007, 19:20:06
Bende de hata verdi. Kodu en başındaki boşluğu kaldırın ve kullanın. Yani şöyle düzeltin çalışır:
<script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />
Fakat images/portfolio diye bir klasör açıp içine resim attım ama sitede modülün görüntüsü kaydı. Artık gerisiniz siz halledersiniz. :)
pckolik
28-11-2007, 18:45:15
İlk kurduğum zaman modül çalışmaktaydı şimdi tekrar yayına sokmak istiyorum ama çalıştıramıyorum ? Modülü nat_plazza temasında yükledim
malesef hatalı evt bende yaptım olmadı hem sıte kayıyor , hemde hata verıyor.
simmilaaa
07-03-2008, 04:36:58
Beyler bu resimlerin altında yazı çıkıyor onları nasıl yapacaz.. bilen varsa anlatsın lütfen::excl:
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.