PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Smooth Gallery 1.01 (portfolio)

ersen
31-05-2007, 06:28:59
Ekteki dosyayı modül olarak kurun <head> </head> tagları arasına bu kodu yapıştırın

< script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />

Dj ReDDbuLLeR
04-07-2007, 22:03:38
Ekteki dosyayı modül olarak kurun <head> </head> tagları arasına bu kodu yapıştırın

< script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />
nerdeki head tagları biraz açıklarsan sewinirim...

ersen
04-07-2007, 22:07:47
Yönetim paneli üst menüde site aşağısında şablon yönetici sağ doğru site şablonları tıkla açılan sayfada kullandığın temanın yanındaki kutucuğu işaretle üstte html butonuna tıkla açılan sayfada <head> kodunu bul kodları oraya yapıştır kaydet ve çık bu kadar.

nerdeki head tagları biraz açıklarsan sewinirim...

knnplt
29-07-2007, 16:15:27
slm. ben yukarıda anlattıklarınızı yapıyorum.ancak kodu html içine yapıştırınca site hata veriyor ve yapıştırdığım kodlar sitenin üstün de görünüyor.dediğiniz gibi <head> </head> tagları arasına yapıştırdım ancak olomuyor.açılıyor ancak resimleri göstermiyor.resimleride attım dıosya içine ancak bir türlü görüntüleyemiyorum.

Ümit
29-07-2007, 16:28:00
slm. ben yukarıda anlattıklarınızı yapıyorum.ancak kodu html içine yapıştırınca site hata veriyor ve yapıştırdığım kodlar sitenin üstün de görünüyor.dediğiniz gibi <head> </head> tagları arasına yapıştırdım ancak olomuyor.açılıyor ancak resimleri göstermiyor.resimleride attım dıosya içine ancak bir türlü görüntüleyemiyorum.

<head> </head> kodlarını burada yayınlayın isterseniz.Biz düzenleyelim.Hata olmaması lazım.Bende denedim...

pastorizesut
16-08-2007, 19:20:06
Bende de hata verdi. Kodu en başındaki boşluğu kaldırın ve kullanın. Yani şöyle düzeltin çalışır:

<script src='modules/pd_smoothgallery/mootools.js' type='text/javascript'>< script src='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.js' type='text/javascript'>< link rel='stylesheet' href='modules/pd_smoothgallery/jd.gallery.css' type='text/css' media='screen' />

Fakat images/portfolio diye bir klasör açıp içine resim attım ama sitede modülün görüntüsü kaydı. Artık gerisiniz siz halledersiniz. :)

pckolik
28-11-2007, 18:45:15
İlk kurduğum zaman modül çalışmaktaydı şimdi tekrar yayına sokmak istiyorum ama çalıştıramıyorum ? Modülü nat_plazza temasında yükledim

tsh
16-01-2008, 11:20:41
malesef hatalı evt bende yaptım olmadı hem sıte kayıyor , hemde hata verıyor.

simmilaaa
07-03-2008, 04:36:58
Beyler bu resimlerin altında yazı çıkıyor onları nasıl yapacaz.. bilen varsa anlatsın lütfen::excl: