Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınan yedeği geri yükleme
lorprefeis
30-05-2007, 19:51:21
Arkadaşlar merhaba, ben alınan yedekleri geri yükleme konusunda sorun yaşıyorum. bu konuda bir kaç görsel ders var phpMyadmin den geri yüklemekle ilgili ama ondan sonra ne yapıcam? Orda tıkanıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Hatta birisi joomla tabanlı bir sitenin tam olarak yedeğini nasıl alınamsı gerektiğini bana anlatırsa çok sevinirim. SAdece mysql dosyalarını mı alıcaz; yazarların yazdıkları yazıların, eklenen resimlerim, yapılan yorumların çıkması için yoksa ftp klasöründe ki tüm dosyaların yedeklenmesi mi lazım?
Mysql veri olarak yedek almanızı sağlar. Dizin yedeği ise diğer fiziksel yedeklemeyi yapar...mesela resimleriniz, klasörleriniz gibi.
Doğru bir yedekte ikisini de almalısınız.
Bir de yedeği ne için aldığınız mühim. taşımak için mi, aynı sunucuda site üzerine geri yüklemek için mi ? Zira yedeği yüklemek, bu iki ayrı durumda farklılık gösterecektir.
lorprefeis
30-05-2007, 20:31:49
Dosyaları geri yükleyip tekrar aynı siteyi oluşturmak istiyorum, ama ftp den klasörler alınmadığı için bu olamıcak sanırım :(
ahdes
30-05-2007, 20:42:40
Dosyaları geri yükleyip tekrar aynı siteyi oluşturmak istiyorum, ama ftp den klasörler alınmadığı için bu olamıcak sanırım :(
ftp den klasörler alınmadığı için mi.?
Ftp ye bağlan, klasörleri ve dosyaları bilgisayarına upload et.
http://www.cmsturk.net/forum/index.php?page=gorselders
Veritqabanı yedeğini geri yükleme olayı ise bu linkte..
Kolay gelsin.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.