Orijinalini görmek için tıklayınız : JoomlaTuRkiye.Org Saldırı Aldı
www.joomlaturkiye.org (http://www.joomlaturkiye.org) Hacked
Tahsin ALTAY
29-05-2007, 20:23:54
Gerçekten ayıp etmişler... Hacklendikleri nokta menü öğeleri sanırım
Bu insanlar bence kendilerinden birde bu tip insanlığa sığmayan şey yaptıkları için övünüyorlardır eminim. Sadece psikolojik olarak sorunları olan kimseler bu tip işlere kalkışıyorlar... Joomla Türkiye sonuçta gönüllü olarak insanlara yardım eden bir platformdur. Tek suçu sanırım insanlık için çabalamalarıdır.
Joomla Türkiye Ekibine geçmiş olsun diyorum bu tip bilinçsizce hareketler sürekli olacaktır onun için önemsemesinler ve bu terbiyesizce hareketi gerçekteleştiren kimseleri de kınıyorum...
cms_aykut
30-05-2007, 02:45:59
Gerçekten üzücü.Linux e katılıyorum.ama asıl sorun böyle bir sitenin bile(kaynak pozisyonundaki)hacklenmesi.insanı bayağı bir düşündürüyor.umarım bir şekilde önüne geçerler.
Bence geçmiş olsun dileklerini jtr.de ileterek destek olduğumuzu gösterebilirz...ben çoktan yazdım.
böcek
30-05-2007, 12:41:33
Sarsılmadan çıkmışlar hamdolsun. Yazık emek ver ve biranda hepsi kaybolsun. Nazar değmesin siteleride joomla siteleri içinde bir tane, çok emek vermişler...
2yNeT
30-05-2007, 16:18:39
hack çok kötü bir şeydir çok çok ayıp etmişler inşallah veri kaybı olmamıştır. yüzlerce linux verilerinin kaybedildiğini bilirim :(
M.Enes AYDÜZ
30-05-2007, 22:43:42
Geçmiş olsun. Kayıpsız atlatmışlar..
Kayıpsız olabilir ama maalesef portalda ulaşılamayan yerler var.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.