Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla'da paypal nasıl kullanılır?
hadaba
10-06-2010, 09:27:34
Joomla ile yeni kuracağım bir sitede online olarak ürün satışı yapmakistiyorum, bunu paypal ile yapabilir miyim? yoksa virtuemartla birlikte mi kullanmam gerekir? ilk defa online satış yapmaya başlayacağım, yönlendirme ve yardımlarınızı bekliyorum.
pcmami
10-06-2010, 12:23:27
Öncelikler paypala üye plmanız gerekmektedir daha sonra paypalda müşteriler için ürünler kısmı var oradan bir html butonu oluşturup sitenizin ödeme yöntemleri kısmına paypal ödeme ismi ile bir ödeme yöntemi açınız,bir yazı kutusu karşınıza gelecek o yazı kutusuna paypalda oluşturdğunuz html buton kodunu yazı kısmına yapıştırınız.Sonuç olarak müşteriler ürünü satın aldığında ödeme kısmında paypalı seçtiklerinde ürün siparişi verdikten sonra paypaldaki sizin sayfanıza ulaşıcam ve ödemeyi gerçekleştirecek.Paypal'a bir banka hesabıda yönlendirmenizde fayda var.Son olarak her ürüne farklı bir html kodu almanız gerekmektedir.
hadaba
10-06-2010, 14:30:23
Pcmami,çok teşekkür ederim.
sitede 100-150 kadar ürünü satmayı düşünüyorum. hosting sağlayıcım, virtuemartın daha çok, geniş kapsamlı sitelerde kullanıldığını, benim ürünler için daha basit bir bileşen kullanabileceğimi söyledi. güvenilir olması çok önemli tabi. bir de türkçe olması ilk defa yaptığım için daha iyi olur.
kullanan arkadaşlar bileşen önerileri verebilir mi acaba?
pcmami
10-06-2010, 16:08:11
Rica ederin 100-150 ürün satmayı düşünüyorsan bence başka arama en güveniliri Virtuemart ben kullanıyorum 300'e yakın ürün var.Hiç zaman kaybetme başka bileşen aramaya Virtuemart'ı kullan.Tabi yinede sen bilirsin.Virtuemart'ta türkçe dil mevcut.
spdial
10-06-2010, 16:45:01
Virtumart.
pcmami
10-06-2010, 16:49:43
Aynen bencede VirtueMart
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.