Orijinalini görmek için tıklayınız : Kunena Forum
acrobat
16-05-2010, 20:57:27
Merhaba Arkadaşlar;
Kunena Formu Kurdum. Ancak Sitede Tam Alanda Kulllanamıyorum. Genişlemesini İstiyorum Ama Genişlemedi.:mad: Sitemnde Geniş Durmasını İstiyoırum. Genileyeceği Alandaki Modülleri Kaldırdım Ama Genişlemedi. Joomagic Translucent Temasını Kullanıyorum.
Forumunuza Ziyaterçi Olarak Katılıyordum. Bilgi Ediniyordum. Kuralları Okumadan Yazdım. Konu Acil Olduğu İçin.
Sayg.
spdial
16-05-2010, 21:04:36
Ben yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım.Türkçe yazımınız bozuk lütfen düzenleyiniz.
nizam
17-05-2010, 12:12:27
Merhaba Arkadaşlar;
Kunena Formu Kurdum. Ancak Sitede Tam Alanda Kulllanamıyorum. Genişlemesini İstiyorum Ama Genişlemedi.:mad: Sitemnde Geniş Durmasını İstiyoırum. Genileyeceği Alandaki Modülleri Kaldırdım Ama Genişlemedi. Joomagic Translucent Temasını Kullanıyorum.
Forumunuza Ziyaterçi Olarak Katılıyordum. Bilgi Ediniyordum. Kuralları Okumadan Yazdım. Konu Acil Olduğu İçin.
Sayg.başka temada dene o temada genişlemeyebilir
acrobat
19-05-2010, 00:23:30
Joomlada Çok Tema Aradım. KickBoks İçin Anca Bu Temayı Buldum. Malisef Forum Sağa ve Sola Yaslanmadı.
Spidal: Ben yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım.Türkçe yazımınız bozuk lütfen düzenleyiniz.
Türkçemde Bi Problem Yok. Azcık Göremiyorum da O Bakımdan Hızlı Yazarken Ünlü Düşmesi Olmuş.
Yaşadığım Sorun Joomagic Translucent Temasına Kunena Forum Kurdum. Soldaki Modülleri Yayından Kaldırdım. ( Sağda Modül Yok) Ama Forum Sağa Ve Sola Yaslanmadı. Ben Sağa Ve Sola Yaslı Dursun Geniş Dursun İstiyorum.
istanbul kick boks (http://www.istanbulkickboks.com)
spdial
19-05-2010, 00:28:00
Sol kısımdaki üye girişi modülünü kaldırırsanız ortalı durur.
acrobat
20-05-2010, 11:14:04
Şu An Üye Girişi Modülü de Forumda Yayından Kaldırıldı. Ama Gene Ortalı Durmadı. :(:(:(
spdial
20-05-2010, 11:54:42
Left kısmındaki konumlar kapalımı?
spdial
20-05-2010, 11:55:08
Orjinal temasıyla bir denermisiniz.
acrobat
20-05-2010, 23:22:26
Left Kısımdaki Konumlar Kapalı. Orjinal Temada Sağa Ve Sola Yaslanıyor. İstediğim Gibi Oluyor. Yada Bana Kısa Yoldan KickBoks Sitesi İçin Kullanabileceğim Tema Önerebilirmisiniz. Gerçi Bu Tema Hoş Durmuştu Ama.
Temanın üreticisinden bu konuda destek alabilirsiniz. Basit bir düzenleme ile orası modüller yokken genişletilebilir. Ancak bizler ücretli temalara destek vermiyoruz.
Önerebileceğim bir kickbox teması yok. Beğendiğiniz herhangi bir temayı birkaç resim düzenlemesi ile kickbox teması haline getirebilirsiniz.
Bu arada inşeallah okurken görebiliyorsunuzdur.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.