PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cb kullanıcı mail hatası

acipatlican
05-05-2010, 11:09:39
merhaba arkadaşlar;

cb üzerinden birine mail atıldığında gelen mailde sorun var ama dosyasını bulamıyorum ya da nasıl düzelteceğimi bilemedim...
aşağıda maile gelen ileti var.burada sorun kırmızı ve kalın olarka yazdığım yer mesajın içeriği..bunun not yazan kısmın üzerinde olması lazım...not kısmının aşağısında işte o maddeler olacak..ama dediğim gibi mesaj içeriği neden not kısmında gözüküyor..

yardımlarınızı rica ederim..

teşekkürler...

------ NOT: ------

Bu ileti **** tarafından *****.com ( http://www.*****.com ) üzerinden gönderilmiştir.

Bu kullanıcıya e-posta adresiniz şu ana kadar gösterilmedi. Ancak bu iletiye cevap yazarsanız e-posta adresinizi görecektir.

Cevap yazarken ***** kişisinin e-posta adresinin info@*****.com olduğunu kontrol ediniz.bu sefer olacak

*******.com sahipleri e-posta içeriğinden ve kullanıcının e-posta adresinden sorumlu tutulamaz.

acipatlican
06-05-2010, 17:43:10
yardımlarınızı rica ederim...

acipatlican
08-05-2010, 21:10:11
arkadaşlar şimdilik idare edecek şekilde bir düzenleme yaptım tama istediğim olmasa da dediğim gibi idare eder...

ileride bu sorunla karşılaşabilecek olanlar için yazayım.dil dosyasında satırların yerlerini falan değiştirerek geçici olarak çözüm buldum..