PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : google translate for joomfish

gurkanlokman
28-04-2010, 21:52:44
google translate for joomfish diye bir companent olduğunu keşfettim ama indiremedin onun yerine joomle extansion dan plugin olarak vardı onu kurdum
fakak şimdiye kadarda ingilize olan makaleleri türkçe dil secili olarak yeniden makale oluşturdu fakat
cevirisi yapılmaış sadece üstünde "Çeviriler mevcut değil" fiadesini eklemiş durumda :(
benim istediğim google translate dillere cevirme yapmalı ama bazı cevirileri düzeltmek istiyorum bukadar joomfish ile yapabileceğimi düşündüm ve bu şekilde yaptım ama google translate for joomfish çalışmadı :( yardımcı olursanız sevinirim.

gurkanlokman
30-04-2010, 09:40:32
bilen yokmu arkadaşlar?

gurkanlokman
30-04-2010, 11:29:25
arkadaşlar bari tavsiye falanda bulunun rica ediyorum.

denisdulici
30-04-2010, 15:17:19
JoomFish ne kadar Güvenli - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları (http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?goto=newpost&t=28482)

Akar
30-04-2010, 15:38:57
Tavsiyem kendi çevirinizi JoomFishe kendiniz eklemeniz.

gurkanlokman
30-04-2010, 18:55:40
hocam kendi cevirimi kendim eklemek isterim ama dediğim gibi site avrupa dillerinin tamamını destekler nitelikte olacak. ayrıca her dilin zaten bir cevirmeni olacak ama ilerde ilk etapta dokumanlar ingilizce cogunlukta olacagından diğer dillere otomatik cevrilmesi gerekli goruldugunde ise düzeltmelerin yapılması isteniyor :( ben ilk zamanlar google translati modülünü kullanıyordun bu işten yırtım derken isvicreli patronun istediğini anlayınca yırtamadığımın farkına vardır. hanfendi ingilizceden almancaya cevirilerde hataların oldugunu ve düzeltmek istediğini ve düzeltemediği söylemesi yırtamadıgımın resmi olmuştu.
bu yüzden joomfish kurdum :( fakat modüller ve menüler tüm avru dillerine manuel cevirmem :( ayrıca makaleleride o plugin vasıtası ile otomatik cevirmem gerekiyor. ki düzenleme yapabilsinden. yanlız pluginde sorun şuki makale içerisinde ki resimleri göstermiyor nedeni ise. :( charset sorunları. sitem utf8 fakat googleda ceviri yaptıgında sanırım iso .... oluyor onu siteye yazmak istediğinde ise problem yaratıyor dolayısı ile resimlerde gözükmüyor cevirilerde :( yani işimide görmedi. siteyi neredeyse bitirdim. içerik doldurma kısmına geldiler ama bu dil olayı olmaz ise başka bir çözüm bulmak durumunda kalacağım...
yardımlarınızı bekliyorum.
amaç otamatik çeviri ama gerek görülen yerlerin manüel düzeltilmesi .. cok mu şey istiyorum acaba ?

Akar
01-05-2010, 15:20:31
Tek yerden devam edelim :)