Orijinalini görmek için tıklayınız : [Yardım]Fireboard Bileşeni Yüklenmiyor
audision
24-05-2007, 04:43:16
Merhabalar ;
Ben Fireboard 1.0.0 bileşenini yüklemek istediğimde aşşağıdaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum.
Failed to copy file: /home/wlist/public_html/media/install_4654eca4db389/com_fireboard/template/default_green/footer.html to /home/wlist/public_html/components/com_fireboard/template/default_green/footer.html
Fireboard 1.0.1 ' i yüklemek istediğimde ise ;
Failed to copy file: /home/wlist/public_html/media/install_4654ed4883149/com_fireboard_1.0.1.beta/template/default/showcat.php to /home/wlist/public_html/components/com_fireboard/template/default/showcat.php
böyle bir hata ile karşılaşıyorum.Bildiğim hertürlü yöntemi denedim fakat yüklüyemedim başka neler uyguluyabilirim yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
zarifcan
24-05-2007, 08:33:08
serverda safe mod on mu?
bi de chmod ayarlarına baktınız mı?
M.Enes AYDÜZ
24-05-2007, 12:04:37
Media ve component klasörünün CHMOD ayarlarını kontrol edin.
Ayrıca önce bileşenler bölümünde fireboard bileşeni varsa silin, yoksa component klasörü içinde com_fireboard'a ait dosyalar varsa silin.
audision
24-05-2007, 15:49:58
Safe Mode kurulumda önerilen şekilde. On yada Off hatırlamıyorum ama yeşildi :)
CHMOD ayarlarımda sorun yok tüm gerekli klasörler yazılabilir.
com_fireboard klasörünün olduğunu söylüyor 2. yüklemede gidip bu sefer "components/com_fireboard" ve "administrator/components/com_fireboard" bunları siliyorum ve yukarıdaki hatalar ile karşılaşıyorum.
sitemde sadece "PHP register_globals ayarı şu anda: `AÇIK` Önerilen ayar: `KAPALI`" bunuda kapalı yaptığım zaman sitemin adresini yazıyorum ve sitem görüntülenemiyor mecburen bu şekilde on olarak kurdum.
audision
25-05-2007, 14:51:51
Başka bir çözüm yolu yok mu ?
Şuanda Register Globals'te Off durumda ama sorun nede hâlâ anlamış değilim bir yardımcı olurmusnuz lütfen.
Klasörden kurulum denediniz mi ?
audision
25-05-2007, 16:26:06
Evet.Onuda denedim.Yalnız şimdi şu var register globals'i kapattım ve yüklemeyi tekrar denedim bu seferde com_fireboard klasörünü oluşturamıyor bu klasör'ü manual olarak oluşturduğumda ise bu klasör'ün başka bir bileşen tarafından kullanıldığını söylüyor.
Komple kaldırın, veritabanından ve ftpden tüm artıklarını temizleyin ve son yaptığınız işlemi tekrar edin.
audision
25-05-2007, 16:41:26
http://img73.imageshack.us/img73/2600/dbci1.jpg
Database'de fireboard ile ilgili kayıt yok vede ftp'de fireboard ile iligli hiç bir atık yok.Başka yapabilceğimiz birşey varmı :)
Şimdi son işlemi tekrar edin. Klasörü elle oluşturun ve kurun.
audision
25-05-2007, 17:07:41
Şimdi son işlemi tekrar edin. Klasörü elle oluşturun ve kurun.
Yalnız çok enteresan bir sorunum var.Dosyaları component/com_installer'a atmaya çalıştığımda tempalate klasöründeki dosyalar ftp'ye atılmıyor.Dosyayı zipledim attım cpanelden extract ettim bu seferde template klasörü çıkmadı.Dosya bozuk olabilir diye joomlacode.org dan indirdim orjinal'ini fakat gene aynı sorun.Şimdi başka bir ftp yöneticisi ile deniycem aynı sorun'u yaşıcakmıyım bakayım bi.
audision
25-05-2007, 17:20:02
Özür dilerim sorunumu çözdüm :) Yardımlarınız için teşekkürler.Sorun kendime ayırmış olduğum disk alanından kaynaklanıyor 30MEG bir alan ayırmıştım ve dolmuş şans eseri whm panel'e girince farkettim kendime 100MEG bir alan ayırdım sorun çözüldü FireBoard'ı kurdum :).
Joomlanın verdiği hatalar haricinde host ile iligli başka şeyleride kontrol edicem bundan sonra :).
michelangelo
13-12-2007, 09:10:32
Upload component - Upload Failed
Unrecoverable error "PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10)"
[ Devam Et ... ]
Upload component - Failed
Installation file not found:
[ Devam Et ... ]
böyle bir hata verdi chmod ayarlarından mı yoksam bi türlü bileşen oluşturamadım yardımcı olurmsunuz.?
michelangelo
13-12-2007, 20:47:09
com_artbannersplus rar dosyasında intden download ettim localhostta kurdum fakat siteye atmadı ftp yolula siteye attığımdada hata verdi atmadı :S aacaba diyorum php.ini dosyasında upload kısmında sitede max. upload =2M gibi bişe yazıyordu ondan olabilir mi ¿
Hasan
14-12-2007, 00:59:27
com_artbannersplus rar dosyasında intden download ettim localhostta kurdum fakat siteye atmadı ftp yolula siteye attığımdada hata verdi atmadı :S aacaba diyorum php.ini dosyasında upload kısmında sitede max. upload =2M gibi bişe yazıyordu ondan olabilir mi ¿
dosya uzantısı .rar mı?
maviyalniz
14-12-2007, 01:01:25
Rar doyasını aç içindeki zip dosyasıyla dene...
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.