Orijinalini görmek için tıklayınız : CB '' Kullanıcı Girişi '' girdikten sonra görülmemesini istiyorum
Community Builder kurdum fakat saçma bir özellik karşıma çıktı giriş yapılan modül yani login modülünden giriş yapıldıktan sonra yine o modül gözüküyor.
Resimdeki gibi.Resme tekrar bakarsanız zaten üst tarafta bir kullanıcı menüsü hazırlamışım bu menünün olması yeterli fakat giriş yapan bir kullanıcının ''Kullanıcı Girişi'' modülünü görmemesini istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
http://www.yukleresim.com/images/1qns5xn9zmphrsktchc.jpg
BCanKARA
16-04-2010, 15:06:20
İşte bu konuya bende bir çözüm bulamamıştım ve yukarıda gördüğün iki modülün yerini değiştirip.Altta kalanın başlığını pasif hale getirdikten sonra üsttekinden çıkış butonunu silmiştim ve temamın verdiği avantajıda kullanarak sanki tek bir modülmüş gibi görünmesini sağlamıştım.
İşte bu konuya bende bir çözüm bulamamıştım ve yukarıda gördüğün iki modülün yerini değiştirip.Altta kalanın başlığını pasif hale getirdikten sonra üsttekinden çıkış butonunu silmiştim ve temamın verdiği avantajıda kullanarak sanki tek bir modülmüş gibi görünmesini sağlamıştım.
ama Merhaba admin yazısı orada kötü duracak sanırım :)
Çözüm bulamadıktan sonra o şekilde kullanmaya devam ettiniz mi o önemli ... :)
angelaus
16-04-2010, 15:25:03
hide module after login
şeklinde aratın ben çözüm gördüm diye hatırlıyorum
angelaus
16-04-2010, 16:04:41
giriş yapınca modülü gizle
:D
onu ben yapabilirim ama normal kullanıcılar nasıl yapsın :D
angelaus
16-04-2010, 17:40:19
metamod ile dedğiniz yapılabilir.
Download MetaMod 2.x for Joomla (http://www.metamodpro.com/metamod/download)
bu modülü kurup cbblogini bu modül içinde yayınlıyorsunuz.
modül ayarları biraz karışık ama kurcalayarak çözersiniz
BCanKARA
16-04-2010, 18:30:18
ama Merhaba admin yazısı orada kötü duracak sanırım :)
Çözüm bulamadıktan sonra o şekilde kullanmaya devam ettiniz mi o önemli ... :)
Merhaba Admin yazısı yerine modül ayarlarından sadece avatar çıkmasını sağlayabilirsiniz.Eğer böyle bir ayar yoksa modülün php dosyalarını editleyerek dilediğinizi çıkarabilirsiniz.
Şu şekilde bir düzenleme yapmışım.Eke resim ekledim.Resimde "ÜYE" modülü altında 2 modül daha var.Bu bir örnek oluşturabilir sizin için.Kolay gelsin.
Modülü ya da Yazıyı Üyelerden Gizlemek - Aytuğ Halil AKAR (http://aytugakar.info/joomla/194-modulu-ya-da-yaziyi-uyelerden-gizlemek.html)
angelaus
16-04-2010, 20:32:21
hehehe çok uzaklara gitmişiz bak :d
BCanKARA
17-04-2010, 08:01:12
hehehe çok uzaklara gitmişiz bak :d
Olsun :) çeşitli fikirler üretmek güzeldir. :D
gurkanlokman
17-04-2010, 11:00:20
teşekkürler akar hocam. benim sorum farklı kullanıcı girişi olmadan once bir modül sagda ve en alta iken kullanıcı girişi yapıldıktan sonra yine sagda ve en üste nasıl olur? iki farklı modül yaparak biri kayıtlı kullanıcılara ve üste olacak şekilde diğeri genel ve kayıtlı kullanıcılara gösterme ve alt kısımda olarak mı yapabilirim? bunun daha kolay bir yolu varmı ? şimdiden teşekkürler...
teşekkürler akar hocam. benim sorum farklı kullanıcı girişi olmadan once bir modül sagda ve en alta iken kullanıcı girişi yapıldıktan sonra yine sagda ve en üste nasıl olur? iki farklı modül yaparak biri kayıtlı kullanıcılara ve üste olacak şekilde diğeri genel ve kayıtlı kullanıcılara gösterme ve alt kısımda olarak mı yapabilirim? bunun daha kolay bir yolu varmı ? şimdiden teşekkürler...Farklı bir konu açıp bunu detaylı şekilde yazarsanız inceleyelim. Yani ne modüllerinin kullanılacağını da yazarsanız duruma göre vereceğimiz cevap yanlış olmasın.
gurkanlokman
17-04-2010, 15:29:47
hemen açıyorum...
Merhaba Admin yazısı yerine modül ayarlarından sadece avatar çıkmasını sağlayabilirsiniz.Eğer böyle bir ayar yoksa modülün php dosyalarını editleyerek dilediğinizi çıkarabilirsiniz.
Şu şekilde bir düzenleme yapmışım.Eke resim ekledim.Resimde "ÜYE" modülü altında 2 modül daha var.Bu bir örnek oluşturabilir sizin için.Kolay gelsin.
sizin kullandığınız modüllerden; profil resmini giriş modülünde göstereninin adı nedir acaba?
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.