Orijinalini görmek için tıklayınız : Virtuemart Farklı Fiyat Gösterimi?
S!NaN
12-04-2010, 11:48:26
Merhaba arkadaşlar,
virtuemart kullanarak kurduğum alışveriş sitesinde bir ürün altında farklı fiyatlar göstermek istiyorum yani ürün resmi altında peşin 500 tl, havale 450 tl, kredi kartı 400 tl gibi...nasıl yapabilirim acaba?
gurkanlokman
12-04-2010, 14:35:47
Gösterimi yapabilirsiniz bir şekilde ama Sorun şuki satın al dediğinde 3 ünden biri ile mi alıcak ? yoksa sadece satın alma olayı yok fiyatmı gösteriyorsunuz ? iyi çalışmalar.
S!NaN
12-04-2010, 14:37:25
tabi ki hangisini seçerse o fiyattan alışveriş yapacak
gurkanlokman
12-04-2010, 20:34:14
işte öyle birşey sorunlu gibi biraz. ama sanıyorsam ürünün özelliklerinde listbox olarak sunabiliyorsunuz . o kısmı bu amaçla kullanabilirsiniz sanıyorum. kısa acıklamada ise ürünün o fiyatlarını gösterebilirsiniz. satın alma olayına gelince listboxtan secerek alabilir diye düşünüyorum. biraz bakayım tam olarak yazarım hangi kısımda o ayarlar. 1 sene önce yapmıştım öyle birşey başka amaçlıydı yani host alıyorsunuz 1 yıl 2 yıl vb şeklinde. listboxtan seciyordunuz. neyse görüşürüz. siz kurcalayın ben nasılsa vakit bulunca bakar yazarım size. iyi günler
S!NaN
13-04-2010, 13:18:27
işte öyle birşey sorunlu gibi biraz. ama sanıyorsam ürünün özelliklerinde listbox olarak sunabiliyorsunuz . o kısmı bu amaçla kullanabilirsiniz sanıyorum. kısa acıklamada ise ürünün o fiyatlarını gösterebilirsiniz. satın alma olayına gelince listboxtan secerek alabilir diye düşünüyorum. biraz bakayım tam olarak yazarım hangi kısımda o ayarlar. 1 sene önce yapmıştım öyle birşey başka amaçlıydı yani host alıyorsunuz 1 yıl 2 yıl vb şeklinde. listboxtan seciyordunuz. neyse görüşürüz. siz kurcalayın ben nasılsa vakit bulunca bakar yazarım size. iyi günler
bu dediğiniz olay mevcut şuanda tüfek seçerken namlu boyu kaç seçerse onun fiyat seçiyor. fakat ödeme kısmında nakit, havale ve kredi kartı olmalı
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.