PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomatık uye botları engelleme

doomstime
31-03-2010, 19:23:50
Arkadaşlar joomla 1.5.15 surumu mevcut Siteme Otomatik BOTLAR Uye Olup Duruyor. Bunlarin Uye Olmasini Ne Şekilde Kalici Çözümü Vardir.
Bu Konuda Yardim Rica Ediyorum...

Saygilar Şimdiden...

Ramazan SAKİN
31-03-2010, 19:40:38
Alpha Registration Üye Kayıt Formu - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları (http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=37342)

doomstime
01-04-2010, 00:09:52
saygilar hemen sayfaya bakiyorum..

Akar
01-04-2010, 01:36:48
Önce o konudaki indirme ve takip bağlantısını açıp üreticideki kaynak adresinden bileşeni indirip kurmalısınız. Yeni sürümde Türkçe daha düzgün. TR destek paketini bundan sonra kullanacaksınız. Bileşen zaten Türkçe geliyor. Ancak kod kısmında dil dosyası olarak yer almayan ama dillere göre ayrı kod dosyaları oluşturulabilen bir sistemi var. Bu sistemdeki bazı uyarı ve resimlerin Türkçeleştirmesi verdiğimiz pakette yer alıyor.

doomstime
01-04-2010, 03:07:19
Hocam 2 Dosyayi da indirdim 2 ncisi resim saten diğerinde dediğiniz gibi Resim ve script dosyasi.

Şimdi Burda Zipi açtiğimizda alpharegistration dosyasi Olarak Açmiyor bunu "ASSETS" ve "tr-tr" dosyalar açiliyor indirdiğimizde...

Bu dosyalari FTP araciliği ile mi Direk Atayim Yoksa KUR Derken Nerden Kurulacak ve Kurulumlar zipli şekilde mi kuruluyor acaba ?

Konuya Biraz daha açiklik getirirseniz sevinirim.

saygilar

doomstime
01-04-2010, 03:12:19
Hocam Ayrica Belirtmek İsterim. BendeJFolder: create dizin Kurulamama Sorunu var..

Linux Hostingim var. Bu Konuda Forumu Okudum Ama "SAFEMOD" ile İlgili Çozum Gorunuyor Diyorlar. Tabiiki HOSTÇULAR da SAFEMOD Yapmak istemiyormuş. Ben Hostçuya mesaj attim SAFEMOD değiştir diye ama sanirim değişmediki JFolder:create Dizin Sorunu Aliyorum..

Akar
01-04-2010, 03:26:50
Safe Mode sunucunuzu yönetenlerin bir tercihidir. Tek başına gerekli bir yöntem olamyıp bu tercih edilmiş olabilir. FTP katmanını etkinleştirerek sorunu büyük ölçüde çözebilirsiniz. Safe Mode dışında bir izin sorununuz yoksa ftp katmanı bu osrunu çözer.

Bileşen (takp ve indirme adresinden gidilen) normal bir eklenti olarak kurulacak. Konuda verdiğimiz ek paketler ise açılıp, ftp üzerinden belirtilen diine gönderilecek...kurulum yapılmayacak.

doomstime
02-04-2010, 03:34:57
Aslinda Var Temayi Kurdum ve Bileşenlerini Kuramiyorum ve Bu Yuzden Devamli Herhangi Bir Kurulumda jfolder-create-dizin-olusturulamadi‏ Hatasi Aliyorum..

Saten Bu Genelde herkesin bir Başlli başina Sorunu..

FTP Katmanini Etkinleştiremiyorum Confurgation.php ye yazmiyor çünkü ?
Normal FTP den Girip PHP ye FTP Bilgilerini yazmayi denediğimde Sorun ayni Hocam..

Sanirim Tek Çözüm Şimdilik SAFEMOD mu görünüyor ?

Akar
02-04-2010, 05:13:24
Aslinda Var Temayi Kurdum ve Bileşenlerini Kuramiyorum ve Bu Yuzden Devamli Herhangi Bir Kurulumda jfolder-create-dizin-olusturulamadi‏ Hatasi Aliyorum..

Saten Bu Genelde herkesin bir Başlli başina Sorunu..

FTP Katmanini Etkinleştiremiyorum Confurgation.php ye yazmiyor çünkü ?
Normal FTP den Girip PHP ye FTP Bilgilerini yazmayi denediğimde Sorun ayni Hocam..

Sanirim Tek Çözüm Şimdilik SAFEMOD mu görünüyor ?doomstime, şu yazdıklarınızdan sorunu ifade eden kısımları forumda bir arasaydınız iyi olurdu. Genel yapılandırma ayarlarında ftp katmanını configuration.php dosyasına yazlamadığı için etkinleştiremiyorsanız, ftp katmanını configuration.php dosyasını düzenleyerek çözebilirsiniz. Bunun sabit başlıkta anlatımı da var. Yine de sunucunuzda başka sorun vardır, çözülmüyordur o ayrı. Bu sorun asla Joomla kullanıcılarının başlıca sorunlarından değil.

doomstime
04-04-2010, 05:37:48
Tamam Hocam Ararim Cozumleri. OK Saol