Orijinalini görmek için tıklayınız : Jfusion Login Modülü
speed xp
29-03-2010, 22:46:23
Merhabalar joomla 1.5 siteme vbulletin entegre ettim jfusion ile girişlerde sorun yok siteye girince forumada giriş yapmış oluyor ama modulde tek sorun butonların ve metinlerin ingilizce olması giriş çıkış butonu kayıt ol ve şifremi unuttum bölümü ingilizce.Dil dosyasından Türkçeleştirdim ama dosyayı nereye attıysam modulu Türkçe yapamadım birisi yardım ederse sevinrim.
Teşekkürler şimdiden.
speed xp
31-03-2010, 15:29:12
3 gündür cevap bekliyorum..koca forumda ne bakan var ne de cevap yazan...
speed xp
31-03-2010, 17:13:41
gerek kalmadı çözdüm..
joomla ana dizinindeki language klasörü içerisinden en-GB klasörüne gir en-GB.mod_yoo_login.ini dosyasını al masaüstüne at dw ile aç istediğin yerleri türkçe yaptıktan sonra türkçe karakter problemi yaşamamak için tekrar dw da ctrl+j ile sayfa özelliklerini aç document encoding kısmını unicode (utf-8) yap ve en-GB.mod_yoo_login.ini dosya ismini tr-TR.mod_yoo_login.ini yaparak language klasöründeki tr-TR klasörü içine at diğer uygulamalarda da 1.5.x ile ilgili türkçe çevirilerinde bu işlemi yapabilirsin. 1.0.x uygulamalarında ise xml ve php dosyaları üzerinde oynama yaparsın
Evet gayet basit ve tüm eklentiler için klasik çözüm yöntemidir. Ancak konuyu bilen biri görmemiş demekki. Bu da sizin şanssızlığınız olsa gerek. Buna rağmen hem kendiniz çözdüğünüz için tebrik hem de çözümü anlattığınız için teşekkür ederim.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.