PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klip Sitesi

SerCan
21-05-2007, 10:21:59
Kliplerin Oldugu Bi Site Yapacam Hersey Hazır. Hostu Felanda aldım Ama Hangi Sistemi Kuracagıma Karar Veremedim Hangi Sistemi Önerirsiniz...

Amacım Farklı Sistemeleri Ögrenmek. Daha Önce vbulletin Kullandım.

Akar
21-05-2007, 11:21:04
Joomla! ya da Mambo olabilir bence.

M.Enes AYDÜZ
21-05-2007, 12:09:55
Klip sitesi? Yani klipler youtube üzerinden mi yayınlayacaksın? Yoksa kliplerin download edildiği bir yer mi olacak?

www.izmirsinek.com sitesinde youtubedaki ele avuca gelen kısa filmler derleyip toparlanıyor ve kategorilendiriliyor. Sonra üyelerin izlenime sunuluyor. Böyle birşey yapabilirsin kafandaki fikre uygunsa.

Ashton
10-06-2007, 14:36:05
Youtube videoları ile yapılacaksa Joomla kullanılabilir. Site, download usulü olacak ise capax'ınız olmayacağı için pekte uygun olacağını sanmıyorum. Öyle olduğu taktirde, free sharing service'leri kullanabilirsiniz, o ayrı bir durum tabiki. :)

SerCan
22-06-2007, 09:52:45
Klip sitesi? Yani klipler youtube üzerinden mi yayınlayacaksın? Yoksa kliplerin download edildiği bir yer mi olacak?

www.izmirsinek.com sitesinde youtubedaki ele avuca gelen kısa filmler derleyip toparlanıyor ve kategorilendiriliyor. Sonra üyelerin izlenime sunuluyor. Böyle birşey yapabilirsin kafandaki fikre uygunsa.

ewt İzmirsinek Gibi Bişe Yapmak İstiyorum Youtube Videolarını Olacagı. Ama Fazla Joomla Bilgim Yok Modul Bileşen Felan Ekleyebilrim. Gerekli Döküman Sizde Mevcutmu Yardımcı Olurmusunuz
izmirsinek gibi yapacagım

M.Enes AYDÜZ
22-06-2007, 10:32:18
İzmirsinek.com da normal joomla içerik sistemi kullanıldı. Sadece son eklenen videoların önizlemeli resimleri ile birlikte anasayfada yayınlanması için mod_tek_icerik modülü kullanıldı. Bir de video izleme sayfasında joadgets botu kullanılarak farklı bir görüntü elde edildi.

Joadgets Botu için : http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=1369

Mod_tek_icerik modülü için:
http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?p=3198

2yNeT
22-06-2007, 17:59:32
kur wordpress seo fln tam senlik :D