PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CB ile Üye Listesi Oluştur Ancak:Site admin can turn site debug to on to viewand

myalcin
22-03-2010, 15:33:45
CB 1.2.2 versiyonunu kullanıyorum
Joomla 1.0 dan joomla 1.5 göç ettim üyelerim siteme girebiliyorlar fakat üyelik bilgilerinde baya bi eksiklikler oluşmuş çoğu yeri boş gözüküyor mesela adı soyadı vs... neyse onları artık üyelerim girdikçe düzeltirler

Benim esas sorunum Üye listesi oluşturdum menüye bağladım fakat tıkladığımda üye sayısı çıkıyor üyeler listelenmiyor ve üstte şöyle bir hata çıkıyor;
"Veritabanı sorgusunda hata. Site admin can turn site debug to on to view and fix the query."

Bunu nasıl çözebilirim birde profili güncellediğimde kullanıcı adı ve e-mail adresimi göstermiyor yazıyorum güncelle diyorum tekrar sadece o alanlar boş çıkıyor.

Akar
22-03-2010, 19:47:44
Üye listesini yeniden oluşturanız en kolay çözüm olur. Bu listeyi zaten yeni oluşturduysanız ama bu hatayı alıytorsanız CB yönetim merkezinde sql hatalarını düzeltme alanı var. Arada bunu çalıştırmanızın faydası olur.

myalcin
23-03-2010, 01:02:04
Listeyi yeniden oluşturdum Sırlama bölümüü değiştirdim sorunum halloldu. Teşekkür ederim.

Fakat bir sorum daha olacak e-mail adresi ve kullanıcı adı hep boş kalıyo profil güncelle diyorum yazıyorum kaydediyorum listede gözükmüyor tekrar güncellemeye girdiğimde o alanlar boş duruyor bunun sebebi ne olabilir?

myalcin
31-03-2010, 17:31:26
2. soruma bir çare lütfen

Sitemde kayıtlı üyelerim üyeliklerini güncellemeye çalıştıkarında e-mail alanı, kullanıcı adı alanı boş geliyor ve kullanıcı o bölümleri tekrar doldurmadan kaydı güncelleyemiyor ve o boş iki alana farklı isim ve mail adresi girerse onları da kayıt ediyor ama tekrar güncellemeye girdiğinde yine aynı sorun devam ediyor boş bir şekilde geliyor.

Lütfen bir çare arkadaşlar.