PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayfa Düzeni

song
17-05-2007, 11:45:24
Arkadaşlar sayfamda soyle birseyin olmasını istiyorum ana menude fotograflar diye bir bolum var ben ona tikladigim zaman bir sayfa acilsin bu sayfada iki farkli oge yanyana dursun yani eski fotograflar ve yeni fotograflar diye bunu nasil yapabilirim ve smoothgallery botu yukledim ama bircok sitenin galerisinde fotograf tiklandiginda ekran komple siyah kaplanıyor ve fotograflar sirayla geciyor benim yukledigimde ise kucuk siyah bir cercevenin icerisinde resimler geciyor nasil cozebilirim bunu herhangi bir eklentisimi vardir
''en acemi Joomlaci'':blush:

Akar
17-05-2007, 18:37:17
1. Bir html sayfa ile dilediğinizi hazırlayıp bunu yeni bir menü öğesine bağlayarak yayınlayabilirsiniz.
2. Bir sabit içerik iel dilediğinizi hazırlayıp bunu yeni bir menü öğesine bağlayabilirsiniz.
3. Sadece özet içerik alanından oluşan 2 içeriği ayrı bir bölüm ve kategoride yayınlayıp, bağlayacağınız menü öğesinde leading: 0 intro: 2 columns: 2 links: 0 değerleri ile yayınlayabilirsiniz.

Temanız bot ile bir uymsuzluk yaşıyor olabilir. Başka bir tema ile deneyerek bunu anlayabilrsiniz.

M.Enes AYDÜZ
17-05-2007, 19:21:51
Datsogallery bileşenini kullanabilirsiniz.
Örnek olarak http://www.deuggk.com/fotograflar/index.php adresini inceleyiniz.

song
17-05-2007, 21:16:22
Arkadaslar ikinizede tesekkurler
``en acemi joomlaci``:blush: