Orijinalini görmek için tıklayınız : Kur'an-ı Kerim Meal Bileşeni
Bileşen 1.5.15 e uyumludur.
İndirmek için aşağıda linki verilen siteye üye olmanız gerekmektedir.
Kurulum için yapmanız gereken bileşeni admin panelinden Eklentiler >> Kur/Kaldır ile yükleyip Bir menu atayarak yayınlamak. Genişliği otomatik ayarlanabilir olup yüksekliği 500 px dir.
http://img402.imageshack.us/img402/9569/mealk.jpg
Bileşen için tıklayınız... (http://forum.joomlatr.org/attachments/jtr-kuran-i-kerim-meal-bileseni-2275d1264312465-com_jtrkuranmealizip)
Teşekküre deriz, ayrıca Allah razı olsun. Eklenti size ait ise lütfen daha uygun bir alandan bağlantı verin ya da konuya ekleyin. Zira yöneticilerimizin sadece "CMSTÜRK" şeklinde açıklama yapılarak yasaklandığı bu adreste eklentiyi indirmek için üyelik gerekiyor.
Malesef Akar bey eklenti bana ait değil.
İndirdiğiniz eklentinin xml dosyasında üretici adresi bulunur. Üretici olarak joomlatr gözükmüyorsa bu şekilde asıl kaynağı verebilirsiniz. Üreticisi joomlatr ise yukarıda bahsettiğim duruma rağmen paylaşımın etrafına duvar örmeme ilkemiz doğrultusunda adres yine de kabul edilecektir.
Ramazan SAKİN
10-02-2010, 20:52:31
Sitenin yanından bile geçenleri yasaklıyorlar sanırım.
Benide webmasterlara hizmet vermiyoruz diye yasaklamışlar. Halbuki hizmet almadan hizmet vermeye çalışıırken. :)
mcjmt
10-02-2010, 21:47:26
Çok güzel denemedim ama bu gece yüklerim inşallah :)
Hektor78
11-02-2010, 12:50:09
Eklentiyi indirmek için üye olmak gerekiyor ama üyelik aktivasyon maili gelmiyor. Neden böyle yapılıyor anlamıyorum her bir linki görmek için üyelik istenmesi çok saçma birşey. Bunlar nedense genellikle türk forum ve sitelerde çok yaygın. Neyse bu genel bir rahatsızlık eminim hepiniz bıkmışsınızdır yüzlerce yere üye olmak zorunda kalmaktan. Rapide yükleyip link verebilirmisiniz. Paylaşım için teşekkürler.
zozan
11-02-2010, 16:46:47
Bir üretici ürettiği bir eklenti için bazı koşullar ortaya koymuşsa ancak bu koşulları belirterek tanıtımını ve reklamını yaparız. Bu noktada başka alanlara yükleme yapıp link vermemiz bizim için etik değildir.
Üretici forumları konusundaki şikayetlerinizi ise lütfen kendi forumlarından bildiriniz.
Konu tarafımdan kilitlenmiştir.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.