PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sipariş Defteri tarzında bir modül arıyorum

kafkamarket
07-02-2010, 20:27:17
merhaba arkadaşlar web siteme gelen ziyaretçinin üye olmadan sipariş bırakabileceği bir modül arıyorum,özellikle üyelik şartı olmasın çünkü ziyaretçiler sipariş bırakmak için üye olmaya zaman harcamıyorlar, yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

not: AlisVeristeyiz.Com (www.alisveristeyiz.com) sitesinde bu modüle benzer birşey buldum bu tarz birşey olsa da işimi görür oradaki yazlıarı değiştirdimmi tam istediğim şey oluyor.
bu sitede teklif yazıp yollandığı zaman direk gidiyor, üyelik falan gerekmiyor.

Ramazan SAKİN
07-02-2010, 21:33:43
Bunun için bir tane mailform sizin işinizi görür. Örneğin Artform ile çok daha afillisini yapabilirsiniz.

kafkamarket
07-02-2010, 22:02:31
artforms'u bir Türlü kuramadım ama benim istediğim şeyin Flash la yapılmışını buldum, peki Sitemiz içinden bir başlık açıp o başlığı yeni sayfada açılacak şekilde flasha yönlendirebilir miyiz, sormak istediğim kısaca joomla + flash site olur mu?

Ramazan SAKİN
07-02-2010, 22:39:52
Bulduğunuz flash eklenti örneğin; form.swf olsun. Siz sitenize onu atarsınız. Menü yöneticisine girip, Yeni / Wraper / seçtikten sonra url adresi yerine /form.swf yazıp menü isminede sipariş yazarsınız. Sorunsuz çalışır.
Not: flash form un çalışıp çalışmadığını kontrol edin.