PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıt Sayfasındaki fotoğrafa nasıl link veririm

hakanatakan
21-01-2010, 02:08:46
Joomla kayıt sayfasında key.jpg isimli bir dosya vr. Ona nasıl link veririm.

Bu fotoğrafı ... Components/com_user/views/login/view.html.php dosyasında tutuyor.

Kod

$params->def( 'image_login', 'key.jpg' );
$params->def( 'image_logout', 'key.jpg' );

Key.jpg resmine nasıl link veririm?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hakan

Akar
21-01-2010, 09:22:29
Orası resim parametresi. Resmin kendisi
views/login/tmpl/default_login.php dosyasında şu şekilde çağırılıyor: <?php echo $this->image; ?>Bu dosyayı önce kopyalayıp templates/temanız/html/com_user/login/default_login.php şeklinde kaydedin. Düzenlemeyi burada yapın. Çekirdek dosyayı değiştirmeyin.

hakanatakan
21-01-2010, 21:14:13
Sevgili Akar;

Açıkçası anlamdım. views/login/tmpl/default_login.php dosyasını buldum ve açtım. <?php echo $this-> kodu buldum 7-8 tane bu koddan var. Tamam.

default_login.php dosyasını kopyapalyıp templates/benimtemam/html nin altına /com_user/login/ diye kolasörleri açıp default_login.php dosyasını da buraya kaydettim. Sanırım dediğin gibi ve doğru yaptım.

Şimidi joomla da key.jpg fotoğrafına nasıl istediğim linki vereceğim. Bunu anlamadım. Pek php den anlamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Key.jpg dosyasına vereceğim Link. Joomla Giriş kısmında çıkan Kayıt Olun linki index.php?option=com_user&task=register

Hakan

pisdoktor
22-01-2010, 00:26:03
<a href="index.php?option=com_user&task=register"><?php echo $this->image; ?></a>

hakanatakan
22-01-2010, 01:09:57
Merhaba

Teşekkür ederim nihayet başarabildim. default_login.php dosyasında ki Akar'ın söylediği ilk kodu pisdoktor'un verdiği link ile değiştirdim. Oldu.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Hakan

Akar
22-01-2010, 02:33:32
Yetişemedik. Doktor, hızlısın bu ara :lol: