Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla ile uyumlu en güzel forum ?
tolgacm
13-01-2010, 21:09:56
arkadaşlar kunena bazen yetersiz kalıyor editör bakımından vbulletin editörünü istiyorum ama uyum sğalar mı ya da sizin düşünceniz nedir hangi forum sistemi daha iyi ve fonksiyonlu + joomla...
kunenadan vb ye direkt geçiş yok ama smf phpbb filan geçirip ordan da vb ye geçirilebilir diye tahmin ediyorum
phpBB ya da SMSF öneririm. Aslında bir ara Kunena için bbcode ilaveleri ile ilgili bir konu okumuştum ama şimdi baktım bulamadım.
ingöğretmeni
29-01-2010, 01:29:45
Sayın Akar Kunena Phbb nin konumuna önümüzdeki 2 yıl içerisinde gelebilir mi çekirdek kadro hakkında ne düşünüyorsunuz.
Sayın Akar Kunena Phbb nin konumuna önümüzdeki 2 yıl içerisinde gelebilir mi çekirdek kadro hakkında ne düşünüyorsunuz.Öyle bir beklentiyi bırakın, Kunena'nın öyle bir amacı da yok. Nitekim Kunena bir Joomla! eklentisi. phpBB ise bağımsız bir forum yazılımı. Bu konuda en eskisi, ilki olduğunu söylemeye gerek duymuyorum. Birbirlerine benzemeleri mümkün değil.
ingöğretmeni
30-01-2010, 10:49:52
Teşekkürler ben şu an kunena kurmuş durumdayım:S
Phbb3 e geçiş yaptığımızda joomlanın sürümü güncellendiğinde her seferinde yeniden köprü kurulması gerekiyor mu
spdial
30-01-2010, 12:05:54
Teşekkürler ben şu an kunena kurmuş durumdayım:S
Phbb3 e geçiş yaptığımızda joomlanın sürümü güncellendiğinde her seferinde yeniden köprü kurulması gerekiyor mu
Her seferinde köprü kurmana gerek yok.
Evet, köprü sistmeleri artık değiştiği için buna gerek kalmıyor.
Hak_an
30-01-2010, 14:31:48
vbulletin 3.8x + vbseo 3.2
öneririm.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.