PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜYeleri il il ayırma

mastike
02-01-2010, 04:23:11
merhaba arkadaslar cook aradım bulamadım dernek sitesi kurdum şöle bi sistem arıyorum; 81 ilde yöneticiler olacak ve hangi il den uye olursa üye sadece o ilin yöneticisine gidecem msj ları ve şehir olarka ayrılacak üyeler konya dan olan üye konya yöneticisi görecek msj ını yani yardım edebilirmisiniz cb kurdum onuda anlayamadım yabancı tr yamasını arıyorum bulamadım

Krieger
02-01-2010, 04:38:44
merhaba arkadaslar cook aradım bulamadım dernek sitesi kurdum şöle bi sistem arıyorum; 81 ilde yöneticiler olacak ve hangi il den uye olursa üye sadece o ilin yöneticisine gidecem msj ları ve şehir olarka ayrılacak üyeler konya dan olan üye konya yöneticisi görecek msj ını yani yardım edebilirmisiniz cb kurdum onuda anlayamadım yabancı tr yamasını arıyorum bulamadım

Baska ne gibi eklentiler ariyorsunuz :D mahalle mahalle ayirip mahalleye gore mahalle muharinada gitsin mi mesajlar ? Saka bir yanada ilk defa duydum boyle birsey :D

mamupa
02-01-2010, 18:18:41
community builder bunun türkçe dilinimi bulamadın İSTERSEN BURDAN Bİ SÜRÜ ÇIKARDI (http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=community+builder+t%C3%BCrk%C3%A7e&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=2&oq=community+&fp=ed8885437d6e1fd0)diğer soruların hakkında bilgim yok

mastike
02-01-2010, 20:58:50
ya herşeyi tr bulamadım tr ama cok az kısmı ondan öyle bi eklenti bulamadım ya halen aryrm tşkr ederim ilginiz içn arkadaslar bu arada.

koordinaat
03-01-2010, 01:34:25
Baska ne gibi eklentiler ariyorsunuz :D mahalle mahalle ayirip mahalleye gore mahalle muharinada gitsin mi mesajlar ? Saka bir yanada ilk defa duydum boyle birsey :D

Daha duymadıgın çok şey vardır senin

bugun ki parti siteleri nasıl kuruluyor sanıyosun iletişimden direk bir kişi mi sorumlu ??

Sen ce öyle bişey olsa hangi iletişim msj ı nı okuycak admin

İl ile bölünür onlar ki bu tur dernek ve kuruluslarda herkez kendi bölgesi ile ilgilene bilsin die

Community Builder ile bunun yapalabilicegini biliyorum ama kullanmadıgım için tam olarak nasıl yapılır bilemem yaparsan becerirsen mastike yeniiden yaz bizlere ;)

mastike
12-01-2010, 01:22:15
güncellllll

Akar
18-12-2010, 00:55:42
Öyle bir şey yok malesef. Her ile aynı siteden ayrı ayrı kurulur ve bir ana portal altında sunulur gerekirse. Ha, var bu, yapmışlar derseniz; evet Joomla!'da da kodlara dalar yaparsınız neticede. Hazır bir şey ya da 2 kodla düzenlenebilecek bir şey yok.