Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl Yapabilirim ?
buzprensi
16-12-2009, 22:53:05
Arkadaşlar elimde bir html kodu var Ve ben bu kodu ana sayfama bir resim koyarak o resme tıklandıgımda o html kodu acilacak sekilde nasıl ayarlayabilirim.warepper cewreleyici olarak actiriyorum link vererek www.xxx.com/baglan.html (http://www.xxx.com/baglan.html) dediğimde aciliyor fakat resme bu sekilde link veriyorum yeni bir exp sayfasında aciyor ben pop up olarak kendı belirlediğim olculerde acsin istiyorum.
zozan
17-12-2009, 12:07:27
Yeni bir tam sayfada değilde küçük bir pencerede kodu versin istiyorsunuz öylemi? wrapper seçeneklerinde böyle bir seçenek yoksa bunu bir eklentiyle yapabilirsiniz sanırım.
memoc@n
17-12-2009, 12:12:56
Bunun en basit yolu ilgili html kodunuzun olduğu sayfayı yani html sayfayı popup şeklinde resime tıklanıldığında açtırmaktır. Resim seçiliyken resime link vermek için editörden zincie simgesine tıkladığınızda link verme sayfası açılacak ikinci sekmede popup seçeneği var tıklayın ana dizininize önceden atacağınız html sayfanın başlığı linki boyutlarının ne olacağını belirleyin hepsi bu
buzprensi
17-12-2009, 14:05:26
Evet Dediğiniz gibi yapıyorum zincir ikonundan ana dizindeki baglantı adresini yazıyorum seceneklerin her ikisinide seciyorum fakat yeni bir exp sayfasında aciyor ustte adres satırı filan var bir kare pop up seklinde olmuyor. Ayrıca olcu demişsiniz ama olcu yazmak icin bir yer yok ki
memoc@n
17-12-2009, 14:18:25
Öncelikle kullandığınız editör tinymce ise pluginine girin ve gelişmiş özellikleri seçin
buzprensi
17-12-2009, 14:40:52
Süpersin Hocam Tamamdir Tam istediğim gibi sizler bu forumda olduğunuz sürece elem dert keder yok bize :) Teşekkürler
memoc@n
17-12-2009, 14:50:28
O zaman ilk konunuzu düzenleyip çözüldü simgesi ile imleyebilirsiniz
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.