PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Virtuemart'ta Ürün Nitelik Sorunu

mr_online
15-12-2009, 07:46:51
Merhaba Arkadaşlar Benim Şöyle Bir sorunum var virtuemart ı joomlanın 1.5.15 olan versiyonuna virtuemart 1.1.4 kurdum herşey çok düzgün bir şekilde çalışıyor

Ancak ürün olarak örneğin cmsturk tşört ekledim müşteri ürün detayında ürünü sepete ekle demeden ürünün large xl mı medium mu olduğunu yazabileceği bir bölüm ekledim yani ürün eklerken nitelik bölümüne ekledim sitede gözüküyor ancak nitelik bölümüne müşterinin yazdığı yazı sepete ekleyince gözükmüyor

tşört bedeni olarak ana nitelik yazısı yazıyor ancak o pencereye yazılan yazı ne sipariş tamamladığında neden ödeme bölümünde sebepte gözükmüyor neler denedim ama çözemedim

sizce nasıl çözebilirim veya başka bir yöntem uygulayabilirmiyim istediğim tek şey müşternin yazdığı bir yazı sepete eklediğinde gözükmesi ve sipariş tamamlanınca benim görebilmem şimdiden cmsturk ailesine teşekkür ederim

aliacn
19-12-2009, 16:10:21
adres belırtırsen bı bakayım normalde nıtelık eklendıgınde spete ekle denıldıgınde gözüküyor

mr_online
19-12-2009, 18:47:08
şu anda joomlayı sildim yeniden yülküyorum ama aynen dediğin gibi sebete ekle dediğinde gözükmesi lazım ama malesef gözükmüyor :(

Akar
19-12-2009, 18:56:09
Nitelik bölümüne üye bir şey yazmıyor ki ? Nitelikleri siz belirliyorsunuz, bunlar orada liste ya da açılır seçenek menüsü şeklinde çıkıyor. Yani veriyi siz belirliyorsunuz, üye sadece seçiyor. Seçtiği veri de siparişe ekleniyor.

Yanlış mı hatırlıyorum ?

aliacn
19-12-2009, 19:03:44
abı ozel nıtelık olarak eklenırse verı gırıs alanı cıkar sadece nıtelık yaparsanız acılır menu cıkar ıkı de vm de aynı sayfada alt altadır

mr_online
21-12-2009, 07:11:52
abı ozel nıtelık olarak eklenırse verı gırıs alanı cıkar sadece nıtelık yaparsanız acılır menu cıkar ıkı de vm de aynı sayfada alt altadır

evet arkadaşın dediği gibi ben veri (bilgi) eklenebilecek Şekilde düzenledim ama müşterinin yazdığı veri sebepde ve ödeme işlemleri dahil olmak üzere hiç bir yerde gözükmüyor :(

aliacn
21-12-2009, 14:51:27
kullandıgın vm edıtlenmıs olabılır o bölümlerin gozukmesı ıcın gereklı olan kodlar sılınmıs olabılır kullandıgın temlate de standart template de bı dene