PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla 1.5.15 sürümü

bestekar
09-12-2009, 22:42:52
Merhaba Arkadaşlar joomlanin yeni sürümünü yükledim yeni bir siteye ancak bir sorunla karşılaştık www.siteadi.com/images/stories/ yazdıgımızda bütün bilgiler ortaya çıkıyor index dosyasında sorun mu var acaba nasıl çözebilirim arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.

kendimce
09-12-2009, 23:59:37
herhangi bir dizinden index.php dosyasını alıp(boş olan index.php) bu klasöre kopyalamayı denedinizmi.

bestekar
10-12-2009, 12:43:38
yok denemedim ama bütün içeriklerim görünüyor www.siteadi.com/media , Fononline - Müşteri Paneli (www.siteadi.com/templates) dedigim zamanda çıkıyor aynı hata ne gibi değişiklik yapmam gerek ayrıntılı şekilde anlatırmısınız

kridelco
10-12-2009, 13:54:50
Not defterini açıp boş olarak index.html ismiyle kaydedin ve bu dosyayı içeriklerinizin göründüğü klasör/klasörlerin içine atın.

Belirttiğiniz klasör tarayıcıda çağrıldığında açılan sayfada boş bir sayfa olan index.html dosyası görünecek diğer dosyalar görünmeyecektir.

bestekar
10-12-2009, 20:52:59
dediğiniz gibi yaptım ancak yine olmadı başarısız sonuç yani yine bütün içerikler görünüyor arkadaşlar. . .

kendimce
10-12-2009, 21:16:13
1.5.15 paketini zip dosyasını bir incelermisiniz bu paketin içinde index.php dosyaları mevcut mu veya şu an sitenizde mesela media klasöründe index.php var ama bunu görmüyorsa sunuc sağlayıcınıza bir danışsanız fena olmaz. bir klasör açılmak istendiğinde sunucunuz index.php araması ve açması gerek

yok eğer bu klasörlerde index.php ler yoksa yeni bir paket yükleyin ftpden sunucunuza.

bestekar
11-12-2009, 00:41:21
evet baktim inceledim zip dosyasını ve ftp dende baktım index.php dosyalar yok yani Fononline - Müşteri Paneli (www.siteadi.com/templates) girdigim de sadece index.html dosya var index.php dosya yok hiç bir dosyanin içinde Fononline - Müşteri Paneli (www.siteadi.com/images), www.siteadi.com/components Fononline - Müşteri Paneli (www.siteadi.com/modules) vs hiçbir dosyanın içerinde yok malesef acaba joomla 1.5.14 sürümünde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım

Akar
11-12-2009, 08:14:23
Olmasa da siz eklediğinizde sorunun çözülmesi lazım. Şimdi siz öncelikle 1.5.15 Türkçe sürümü imzamdaki duyuru konumuzdan indirip installation klasörü hariç ftp üzerinden sitenize göndererek bir dizin güncellemesi yapın. Gönderim esnasında ftp aracının takip kısmından dosyalarının tamamının aktarılabildiğinden emin olun.

Sonra tekrar kontrol edin. Normalde bu dizinde bir index.html dosyası bulunur. Bu dosyanın tek görevi sizin dediğiniz şekilde tarayıcıdan adres çağırıldığında resim dosyalarının görülmemesidir. Bir resim dosyasını silerken yanlışlıkla index.html dosyasını da silmiş olabilirsiniz. Hiç sorun değil, boş bir index.html dosyası oluşturup aynı dizine gönderebilirsiniz. Ancak zaten 1.5.15 dizin güncellemesi ile o dosya yerine gelmiştir. Buna rağmen tarayıcıdan images/stories çağırıldığında dizin içeriği gözüküyorsa yer sağlayıcınıza durumu bildirmelisiniz. Artık bu onların çözebileceği bir sunucu yapılandırması konusudur.

kendimce
12-12-2009, 00:07:34
1.5.15 paketini zip dosyasını bir incelermisiniz bu paketin içinde index.php dosyaları mevcut mu veya şu an sitenizde mesela media klasöründe index.php var ama bunu görmüyorsa sunuc sağlayıcınıza bir danışsanız fena olmaz. bir klasör açılmak istendiğinde sunucunuz index.php araması ve açması gerek

yok eğer bu klasörlerde index.php ler yoksa yeni bir paket yükleyin ftpden sunucunuza.

mesajımda belirttiğim index.php dosyalarını sehven yazmışım doğrusu index.html olacaktır.

bestekar
26-12-2009, 19:24:42
Sorun Giderildi Teşekkürler...