PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : modül yada Bileşen eklerken alınan Hata

kahuna
06-12-2009, 15:48:35
Warning: require_once(/home/xxxx/public_html/libraries/joomla/installer/adapters/acesef.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxx/public_html/libraries/joomla/installer/installer.php on line 216

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/xxxx/public_html/libraries/joomla/installer/adapters/acesef.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xxx/public_html/libraries/joomla/installer/installer.php on line 216

Acesef için Remository acesef eklentisini kurarken veriyor . daha doğrusu bir çok eklentide veriyor.

Sitemde oluşan bazı sorunlardan dolayı her şeyi sıfırdan kurmaya başladım , eski bileşen ve modullerimi kurarken bu hatayı sıksık veriyor. eski siteden tek geri kalan sql dosyam.

dosya izinlerinin hepsi 777 . Sorun neden olabilir acaba.

kahuna
06-12-2009, 17:30:47
editörle ilgili bir hata olabilirmi acaba

ediötlre bir şey yapmak istediğimde

Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home/elektrob/public_html/libraries/joomla/html/editor.php on line 268

veriyor, Tüm editörleri defaultu da dahil denedim . no editör olarakda yaptım yine aynı hatayı veriyor. docmanı kurmak istediğimde de bu hatayı veriyor

memoc@n
06-12-2009, 17:50:56
failed to open stream: No such file or directory bunu faromda aratmanız yetecektir sorunların sebebi ve hatalar aynı hata kodları değişiyor sadece, anlamı açısından yüzlerce mesajda yanıtlandı

kahuna
06-12-2009, 18:29:49
üsdat sgl hata koduyla ilgili her foruma baktım . çözüm bulamadım. bileşen yada dosya izinleriyle ilgili gibi bir şeyler yazıyor . sildim bidaha kuracağım . 5 saattir bunla uğraşıyorum . başlasam 2 kere kurmuştum :)