Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanıcı adı ve Parola uyuşmuyor ya da henüz bir hesabınız yok.
sfelek
26-11-2009, 13:39:11
Merhaba
Web sitesinde günceleme yaparken elektrikler kesildi ve ben dahil hiç bir üye giriş yapamıyor
Alınan messj
Kullanıcı adı ve Parola uyuşmuyor ya da henüz bir hesabınız yok.
Başarıyla giriş yaptınız
Bu iki mesajı aynı anda veriyor
site normal çalışıyor fakat girişler gerçekleşmiyor.
sözkonusu mesajlar gelerek üye girişi olmamış gibi hareket ediyor.
sağlıcakla kalınız...
:alkis:
eflatunkelebek
26-11-2009, 14:36:26
önce Jos_user tablosunun yedeyini al.
elinde bulunsun sonra farklı bir sitenin localde kurduğun bir setede olabilir jos_usur tablosunu sql et bakalım düzelecekmi
sfelek
26-11-2009, 15:34:56
jos_usur tableyi SQL yada oraclede olduğu gibi index lemek mümkünmü. mümkünsw bu işlem için kullanacağım komut satırını vererebilirmisiniz.
Sn. eflatunkelebek önerinizi deneyeceğim ama sorun çözülmeyeceği kanısındayım nedeni üye bilgileri değişeceği yönünde bir düşüncem var. ama yinede deneyeceğim.
teşekkür ederim
sfelek
25-01-2010, 14:04:54
merhaba
bu konuda başka önerisi olan varmı
oldukca zordurumdayım
Karşılaştırma yapmak iyi bir yöntem olabilir. Elektrik kesintisinde böyle bir sorun olması normalde beklenen bir durum değil. Güncellemeden kastınız neydi ? O esnada ne yapıyordunuz ?
sfelek
19-02-2010, 15:26:53
Bu sorun Akar beyle başka bir sorunu çözerken çözüldü sorunun kaynağı authentication joomla dan kaynaklı idi detaylara linkten ulaşa bilirsiniz.
Doğrulama - Joomla modülü - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları (http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=38543)
sağlıcakla kalınız.
sualci
08-10-2011, 21:36:16
Merhaba kapanmış bir konu tekrar açıyorum ama aynı sorun ben sitemi taşıdıktan sonrada oldu şu anda önyüzden hiç bir kullanıcı hiçbir kullanıcı siteme bağlanamıyor bu hatayı alıyoru. dediğini gibi joomla doğrlamada açık başka nereye bakabilirim
Taşıma sonrası olduysa taşımada ne hata yapıldığınız araştırmanız lazım.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.