PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetici Alımları

Akar
30-04-2007, 16:31:15
CMSTURK.NET kadrosuna katılmak üzere, aşağıda belirtilmiş bölümlere yönetici adayı alınacaktır. Yönetici adayları Uzman statüsünde değerlendirilecek ve belirlenmemiş bir süre sonunda yerleşik kadroya katılmaları söz konusu olabilecektir.

Yönetici adayı alınması düşünülen alanlar ve azami alım sayıları şu şeildedir :

WordPress (2)
Drupal (2)
vBulletin (2)
Prestashop (2)
E-ticaret sistemleri (3)

PrestaShop (2)
Diğerler alanlar (1)

phpBB3 (2)
MyBB (1)
SMF (1)
Grafik Alanları (1)
Web Yazılım Dilleri (Öncelikle PHP) (1)
Arama Motoru Uygunlaştırması (Öncelikle Google SEO) (1)
Çeviri Takımı (7)

Joomla! (0)
Drupal (2)
Genel Makaleler (İYS, SEO ve diğer Webmaster Makaleleri) (5)

AR-GE (4)

Joomla! (2)
Drupal (2)

İlgili alanlara, aytug . akar [ æ ] cmsturk . net e-posta adresinden ya da ben veya diğer forum yöneticileri ile özel ileti irtibatı kurarak başvurabilirsiniz.

İrtibatınız sırasında sizden;

Adınız, Soyadınız
Yaşınız
Eğitim durumunuz
Sistem deneyiminiz (Başvurduğunuz sistemde ne kadar deneyimlisiniz ?)
Varsa bildiğiniz web yazlım dilleri ve seviyesi
Kullandığınız programlar ve seviyesi (Sadece Grafik alanı başvuruları için zorunludur)
Bildiğiniz yabancı diller ve seviyesi (Sadece Çeviri takımı başvuruları için zorunludur)
Başvurduğunuz alan dışında ilgi duyduğunuz diğer alanlar
CMSTÜRK ekibinde olmak hakkında fikir, sebep ve beklentileriniz

bilgileri istenecektir. Bu bilgiler ile beraber başvurmanızı, aksi takdirde değerlendirmeye alınmayabileceğinizi belirtmek isteriz. Başvuru şablonuna uygun tüm başvurular olumlu ya da olumsuz cevaplanmaya çalışılır ancak cevbap verme garantisi yine de bulunmamaktadır. Başvurulara verilecek cevaplar 7 ila 10 günü bulabilmektedir. Sadece ilanı görerek gelip üye olmuş ya da çok eski üye dahi olsa forumda hiç bilinmeyen, tanınmayan, bilgi seviyesini teyid edemeyeceğimiz kullanıcıların başvuruları değerlendirilmemektedir.

Akar
05-07-2008, 18:10:15
Arkadaşlar CMSTURK.NET yöneticisi olmayı sakın "yaz geldi, tenha forumlara sığınayım" mantığıyla düşünmeyin. "Ben onu-bunu bilirim, herşeyi bilirim" sanmayın. Sansanız da bizim için bir şey ifade etmediğini bilmelisiniz.

CMSTÜRK yönetimine aday olmak için yapmanız gereken şey yukarıdaki bilgileri doldurup göndermek ve beklemek. Başvurunuz ön değerlendirmeye tâbi tutularak genel değerlendirmeye açılıp açılmayacağına kadar verilir ve uygun görülürse yönetimde genel değerlendirmeye açılarak neticesinde de oylama usulü karar alınır. Oylamada salt çoğunluk değil genel kabul aranır.

CMSTÜRK gerçekten emek verenlerin yeri olduğu gibi, aranan kişiler de emek vermesi beklenen kişilerdir. Kimsenin bu prestijli etiketi emek harcamadan taşımasına müsade etmemiz beklenmemelidir.

Onur
08-07-2008, 11:59:10
Bsşvurular MSN üzerinden değil, e-posta veya özel mesaj aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Akar
05-08-2008, 13:39:39
MSN kullanmıyorum zaten :) Adresi verirken de dediğim gibi e-posta.

Akar
16-03-2010, 17:09:49
Yönetici adayları alım listesi güncel ihtiyaca göre yeniden düzenlenmiştir.

spdial
11-12-2010, 19:55:58
Ben yönetici olmak istiyorum :) :D

bolluk
11-12-2010, 22:02:08
Merhaba Arkadaşlar;
Sanırım böyle bir siteye yönetici olmak onur verici birşeydir.
Ama maalesef ben hakkımı baştan kaybediyorum. Hem biraz yaşlı olmak,hem de birçok şeyi bilmek, ama azar azar bilmek. Keşke belli bir konuda uzman olsaydım da aranıza katılabilseydim. Başta yöneticiler olmak üzere, tüm üyeleri,tüm joomlacıları seviyorum. Hepinize saygılarımı sunarım.

spdial
11-12-2010, 23:04:40
Merhaba Arkadaşlar;
Sanırım böyle bir siteye yönetici olmak onur verici birşeydir.
Ama maalesef ben hakkımı baştan kaybediyorum. Hem biraz yaşlı olmak,hem de birçok şeyi bilmek, ama azar azar bilmek. Keşke belli bir konuda uzman olsaydım da aranıza katılabilseydim. Başta yöneticiler olmak üzere, tüm üyeleri,tüm joomlacıları seviyorum. Hepinize saygılarımı sunarım.

Devamlı paylaşımda bulunuyorsun.Olur İnş. :)