Orijinalini görmek için tıklayınız : Joomla Estate Agency hakkında
airpirate
09-11-2009, 11:59:47
Arkadaşlar resim ekleme de problem yaşıyorum. Resmi ekle dediğimde yazılamaz diyor, o sırada /images/com_jea/images/ in içine eklemek istediğim resmin dosyayısını koyuyor. images i 777 yapmadan içine resmi yüklemiyor. Daha sonra ikinci resmi yükleyeceğimde de aynı sorunu yaşıyorum. Tekrar 777 yapmam gerekiyor.
Bunun çözüm yolu nedir. Her seferinde uğraşılmıyor.
Resimlerde 3 resimden sonra küçük resimler sığmıyor kaydırma çubuğu çıkıyor onu nasıl düzeltebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
Arkadaşlar resim ekleme de problem yaşıyorum. Resmi ekle dediğimde yazılamaz diyor, o sırada /images/com_jea/images/ in içine eklemek istediğim resmin dosyayısını koyuyor. images i 777 yapmadan içine resmi yüklemiyor. Daha sonra ikinci resmi yükleyeceğimde de aynı sorunu yaşıyorum. Tekrar 777 yapmam gerekiyor.
Bunun çözüm yolu nedir. Her seferinde uğraşılmıyor.
Resimlerde 3 resimden sonra küçük resimler sığmıyor kaydırma çubuğu çıkıyor onu nasıl düzeltebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...Gene Ayarlarda FTP katmanı ayarlı mı ?
airpirate
09-11-2009, 21:32:07
Genel Ayarlar dediğiniz, admin paneldeki Genel Yapılandırma ise evet ayarlı
airpirate
16-11-2009, 02:10:52
Normal de ilgili eklenti oluşturduğu dizinleri otomatik olarak yazılabilir yapması gerekmektedir. Fakat, eklenti de problem olması nedeni ile bu işlemi gerçekleştirmediği görülmektedir.
Bu problemi nasıl halledebilirim?
Normal de ilgili eklenti oluşturduğu dizinleri otomatik olarak yazılabilir yapması gerekmektedir. Fakat, eklenti de problem olması nedeni ile bu işlemi gerçekleştirmediği görülmektedir.
Bu problemi nasıl halledebilirim?Yazılabilir yapma işi sunucunun işi. Orada bir sorun varsa suncu yönetiminden yardım almanız gerekebilir.
airpirate
16-11-2009, 23:46:18
Host ile görüştüm fakat bileşenin yazılımından kaynaklandığını söyledi.
Bu bileşende bir ilana resim ekleniyorsa onun klasörünü kendi oluşturuyor ve /images/com_jea/images/ içine o klasörü koyuyor. Bunu 755 olarak koyuyor. Resim ekle dedğimde hata veriyor ve hata yazılabilir olmaması yani 755 olması. Bunu 777 yaptım diyelim.
Başka bir ilan eklediğimde yine aynı problemle karşı karşıya kalıyorum. Yani her seferinde tek tek uğraşmak lazım ve baya bir zahmetli iş malesef :(
darkeagle12
13-12-2009, 20:19:54
Birleşen standart izinlerde klasörleri açıyor. Ancak klasör açma yetkileri host firmaları tarafından atanıyor. Yazılımı bir kullanıcı olarak düşünelim. Host firması kullanıcıya hangi yetkileri verdiyse o yetkiler çerçevesinde klasör oluşturabilir genel mantık bu.
ftp açık olduğundan sorun olmaması gerek. bende denemiştim ama çok uğraşmamıştım bu birleşen ile. benim host da safemod bile açık. Ama ona rağmen sorunsuz ekleme yapabilmiştim.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.