PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : facieforms da mail gelmiyor

tolgacm
27-04-2007, 17:00:37
aarkadalşar mail filan gelmior ne yapmam lazım ? hem warsayılan adres hemde normal olarak özel adres belirttim gelmedi :D

Akar
27-04-2007, 19:24:25
Facile forms, posta gönderimi için joomlanın bulunduğu sunucuda desteklenen ve joomla genel ayarlarında tanımlı gönderim şeklini kullanır.

Sunucunuzun desteklemediği bir gönderim şekli kullanıyorsanız hata olması normal.

Bu konuda barındırma (hosting) hizmeti aldığınız yerde bilgi isteyin. e-posta gönderim ayarı ne olmalı öğrenin ve facile forms için bunu kullanın.

ergungk
10-04-2008, 00:15:02
üstad bende mail alamıyorum ve çok sıkıştım yaa. konuyu biraz açar mısın? çok enteresa bir durum günlerdir uğraşıyorum. yani host aldığım yere neyi sormalıyım. yada başka nasıl yardımcı olabilirsiniz bana..

Şafak Gümüş
10-04-2008, 03:59:25
üstad bende mail alamıyorum ve çok sıkıştım yaa. konuyu biraz açar mısın? çok enteresa bir durum günlerdir uğraşıyorum. yani host aldığım yere neyi sormalıyım. yada başka nasıl yardımcı olabilirsiniz bana..

Sitenize yeni üye kaydı yaptığınızda veya toplu mail gönderme bilşeninden mail gönderdiğinizde mailler yerine ulaşıyor mu onu bir kontrol edin.Eğer ulaşmıyorsa genel ayarlar sekmesinden mail seçeneğini değiştirin.

ergungk
14-04-2008, 22:03:04
evet üstad güzel noktaya değinmişsin. mail alamıyorum işin garip yanı ben, aynı hostta başka bir web sayfasıı daha düzenledim ona mailler geliyor. yani bu siteye özgü bri detay. hani hostta bir sorun var diye yola çıkarsak. içerde mail gönderme ve contact ile ilgili bir bölüm var mı? hani gönder veya gönderme gibilerinden.. hala sorunum çözülmüş değil.. değerli bilgilerinizi bekliyorum

hikko23
15-04-2008, 12:49:54
abicim hepsinde aynı sorun oluyor fakat artforms kullanırsanız göndermese bile admin panelinde bileşenin içinde gelen kutusu var oraya düşüyor oradan kontrol edebiliyorsunuz sonra gelen hatayı da ben değiştirdim bak mesela ben de değişik biçimde kullanıyorum http://www.abanam.com/alesta/index.php?option=com_artforms&formid=1&Itemid=42