Orijinalini görmek için tıklayınız : Jason Junior
Jason Junior
26-10-2009, 18:17:29
Arkadaşlar benim sitem hakkındaki görüşlerinizide alabilirmiyim?:wub:
www.jasonjunior.edu.tc
zozan
26-10-2009, 18:20:08
Hangi site?
Jason Junior
26-10-2009, 18:21:20
pardon ::) kafam okadar karışıkki siteyi yazmayı bile unutmusum :):)
Jason Junior
27-10-2009, 22:47:02
:) yorum yapan yokmu başka :I
Çağrı
27-10-2009, 23:05:10
Önce imzanı düzenle istersen :) Kurallara aykırı çünkü...
Siyah tasarımları severim,fakat biraz soluk gibi duruyor,aslında üstüne düşeceksen ücretsiz hostlardan kaçın derim, ilerde emeğim boşa gitti demezsin en azından :) birde yazılarda read more kullanırsan sayfaları uzatmamış olursun daha güzel görünür...
Resimler ve videolar bölümü için ufak bileşen veya modüller kullanabilirsin,ya da isteğin tek sayfa ise sen bilirsin, en azından jquery efektleri güzelleştirir...
Jason Junior
27-10-2009, 23:09:27
"once imza" derken shorty yazıyor bu sakıncalımıdır?
2. olarak ya yapacağımda :) sorun şurada funpic'e deli oldum :) ftp adresimi joomla üzerinden gösteremiyorum :) dreamweaver çalışmalarım var mdüller yüklenmiyor yani ben hakedemiyorum sürekli sorun veriyor ya klasör oluştuulmuyor klasörü ben oluşturyorum başka biri kullanıyor diyor inan ne yapacğımı şaşırdım mecburen HTML dönüşüyor herşey :S
Çağrı
28-10-2009, 00:29:06
Sorun "shorty" yazması değil,gereğinden büyük olması :)
O yüzden dedim,eğer üzerine düşeceksen ücretsiz host kullanma diye... yapar bunları normal yani :)
Jason Junior
28-10-2009, 10:05:00
Şuanda tatmdır sanıyorum çağrı :) o degilde şu joomlaya birisi modül ekleme yöntemini anlatırsa " funpic" üzerine kurulu çok güzel olacaktır :) yawaş yawaş deli olmaya başladım kendim yazacam programları :):)
zozan
28-10-2009, 10:07:37
Programları doğru yazmak yazıları doğru yazmakla başlar.
Jason Junior
28-10-2009, 12:10:54
:) teşekkürler zozan..herşey bir anda olmuyor zamanla :):) eskiden html kullanıyordum php ye geçmek pekde kolay olmayacağa benziyor..Heleki beleş hostta joomla kullanıyorsan o daha berbat :D
maniacgeneral
04-11-2009, 18:26:03
içerik çok boş, Çağrıya %100 katılıyorum ücretli bir host a geç, template sanırım artieester da hazırlanmış biraz daha geliştirebilirsin. read more olayında yine çağrıyı destekliyorum :)
Çok ağır açılıyor + basit olmuş gibi geldi bana. Joomla ile daha profesyonel siteler yapabilrsin. En basitinden temayı değiştir. Temadan mıdır modüllerden midir site tam açılmıyor Bilgine :) Ayrıca güzel kaliteli bişiler yapmayı düşünüyorsan ücretsiz hostingleri sadece deneme amaçlı kullan. Öyle bi gün gelir bakmışsın siten açılmıyor. Ya da yanlışlıkla veriilerini sildin hosting firmasından yedeklerini isteyemezsin vs vs. Bunun gibi sebeplerden dolayı çözüm kaliteli bir hosting firmasından host almak ;) Kolay Gelsin...
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.