PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tema Dosyalarında CHMOD sorunu.?

gKAANs
26-04-2007, 18:47:22
Temalarımı yüklüyorum ve css dosyasında düzenleme yapmak için CHMOD 777 veriyorum. Fakat hatalar burda başlıyor:

- Hosta bakıyorum 644 ..
- Cpanel'den ayar yapmak istiyorum olmuyor.
- Kendi bilgisayarıma atıyorum dosyayı ayarları yapıyorum yeniden yüklüyorum host'a ama gene olmuyor.
- Admin panelinden chmod ayarlarını değiştirmemesini belirttim olmadı.

Bu sorun ayrıca modüllerdede oluyor. Modül ve tema dosya - klasörlerini silemiyorum falan filan.
Ne yapabilirim.? Nerde olabilir sorun olabilir ki.?

J1.0.12 - RocketTheme
Dip Not: Css dosyası ana css dosyası değil.

Akar
26-04-2007, 18:55:55
1.0.12 sürümde dosyaları apache saiplenmesi gibi bir sorun yaşanabiliyor. Sahip kimliği sunucuda size atanan kimlik olmadığı taktirde izinler kontrolünüz altında olmaz. Bu durumda sunucu yönetiminden ilgili sahiplik atamasının yeniden düzenlenmesini talep etmelisiniz.

gKAANs
26-04-2007, 19:00:17
1.0.12 sürümde dosyaları apache saiplenmesi gibi bir sorun yaşanabiliyor. Sahip kimliği sunucuda size atanan kimlik olmadığı taktirde izinler kontrolünüz altında olmaz. Bu durumda sunucu yönetiminden ilgili sahiplik atamasının yeniden düzenlenmesini talep etmelisiniz.

yok olmadı :( ...

[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]

Admin Panel Ana Sayfasında şunlar yazıyor, bunlarda soruna neden olabilir mi.?

PHP register_globals setting is `ON` instead of `OFF`Joomla!
RG_EMULATION setting is `ON` instead of `OFF` in file globals.php `ON` by default for compatibility reasons

Akar
26-04-2007, 19:03:04
Yok olay admin panelde geçen uyarıyla alakalı değil. Sunucu yönetiminin apache sahiplenmesini düzeltmesi lazım.