PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : temada hata aldım

GökhanHT
26-04-2007, 17:54:11
merhaba arkadaşlar siteyi taşıdıkdan sonra temada bir hata oluştu temayı yeniden yükledim ama hata aynı yine işte hata :

Warning: Division by zero in /home/koseder/public_html/templates/rt_modbusiness/rt_splitmenu.php on line 63

Warning: Division by zero in /home/koseder/public_html/templates/rt_modbusiness/rt_splitmenu.php on line 63

site bu:
http://www.kosedere.uni.cc

Akar
26-04-2007, 18:06:10
İlgili satırda ne var ?

GökhanHT
26-04-2007, 18:15:32
if ($color_index && isset($tab_colors[($tab_index)%count($tab_colors)])) {

bu

Akar
26-04-2007, 18:28:03
Site hata ayıklama (debug site) özelliğini kapatın, ben de sorunun sebebini ayrıca araştırayım.

GökhanHT
26-04-2007, 20:47:15
sağol ama zaten hata ayıklama kapalı

Pentacle
26-04-2007, 22:50:15
$tab_colors dizisinde hic eleman olmadıgı icin veriyor muhtemelen. arastırmanızı bu yonde yaparsanız sonuca daha rahat ulasırsınız.

foe
13-09-2007, 01:22:04
aynı problemi şu anda bende yaşıyorum extra başlık açmak istemedim.Sorun çözüldüyse yazılabilirmi acaba ?rt_splitmenu ve 63.satır aynı hata..
Sorun çözdüldüyse yanıtlanabilirmi acaba?

Not: Local de göyle bir sorun yokken ftpye attığımda direk bu hata kodlarını alıyorum...

foe
14-09-2007, 13:34:59
2 Gündür cevap bekliyorum..Hiç kimsenin fikri dahi yok sanırım.Yardımlarını için tşk.

metis
14-09-2007, 21:40:55
bende de aynı hata görünüyodu biraz önce çözdüm. anlatayım.
bende ki hata mesajı:

templates/.../index.php on line 92

şeklindeydi.ve index.php dosyasının içinde 92. satırda

if ( $user1 > 0 ) {

yazıyordu. bende hatasız çalışan bir template nin index.php dosyasıyla hatalı template nin index.php dosyasını karşılaştırdım ve uygun yeri bulup copyalayıp yapıştıdım. ve hata düzeldi.

yani hatalı templatenin 92. satırına diğer template den uygun satırı bulup yapıştırınca düzeldi.
uygun satırsa şu

if (mosCountModules('user1'))

kolay gelsin :)

foe
14-09-2007, 21:49:54
bende de aynı hata görünüyodu biraz önce çözdüm. anlatayım.
bende ki hata mesajı:

templates/.../index.php on line 92

şeklindeydi.ve index.php dosyasının içinde 92. satırda

if ( $user1 > 0 ) {

yazıyordu. bende hatasız çalışan bir template nin index.php dosyasıyla hatalı template nin index.php dosyasını karşılaştırdım ve uygun yeri bulup copyalayıp yapıştıdım. ve hata düzeldi.

yani hatalı templatenin 92. satırına diğer template den uygun satırı bulup yapıştırınca düzeldi.
uygun satırsa şu

if (mosCountModules('user1'))

kolay gelsin :)

Tamam sağol arkadaşımda.Bunun index.php ile ile ilgisi yok.
sorun rt_splitmenu.php de 63.satırda benim sıkıntım bu.senin bahsettiğin tamamen farklı bir olay.

metis
14-09-2007, 22:02:57
ben örnek verdim sadece yani başka dosyalardada aynı şeyi yapabilirsin önemli olan diğer dosyalardan hatalı dosyaya uygun kodu bulmak. bende ise yaradı aynı mantıkla diğer dosyalarada uygularsın bence.

foe
16-09-2007, 12:15:56
Pek ilgilenen olmasada : ileride bu hatayı alabilecek arkadaşlar için yazıyorum Sorunu çözdüm:

63.satırda :
error_reporting(0);
if ($color_index && isset($tab_colors[($tab_index)%count($tab_colors)])) {
$id .= $tab_colors[($tab_index)%count($tab_colors)];
$tab_index++

Satırın hemen üstüne kırmızı ile yazdığım kodu eklemeniz sorunu çözüyor.