Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerçek Mizah !!
Genç Partinin sitesi hacklendi.
İndeks değişene kadar görmeyenler için index burada.
www.gencparti.org.tr (http://www.gencparti.org.tr) , com.tr vs adreler habergenc.com'a yönlendirilmiş. Ama o site de şu an ulaşılamıyor :)
İndekse bakın ve tebessüm edin.
Sadece birkaç dakika kalan indeks aşağıda...hemen müdahale ettiler helal olsun :)
Bu arada bir not...indekste 3 korner 1 pnealtı olacak yorumuna "3 korner 1 gol olsun tam olsun abi" diyen arkadışımıza da "yuh olsun" diyorum. Cem UZAN bile doyuramaz seni :D
HaritSu
25-04-2007, 12:10:38
:lol: ... Cem başkan sanırım bir basın toplantısı hazırlar bu konuda :D ...
"KİMSENİN SİTESİ İNDEX YEMEYECEK !!.." :D
BarisAkcinar
25-04-2007, 12:11:43
<--vBulletin Bilgilendirme Sistemi--> Geçersiz Komut: Eklenti
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici (http://www.cmsturk.net/forum/sendmessage.php) ile irtibata geçin.
SerCan
25-04-2007, 12:11:55
İndex Güzel Olmus... 'Hamilelik 3 Aya İnecek' O Nsl Olacak:D :D :D
M.Enes AYDÜZ
25-04-2007, 13:02:06
üniversiteleride kaldırsın ya..
2yNeT
25-04-2007, 16:30:59
enes çok çekio sanırım üniversitelerden :d
Tam başkan olacak adam ama dinleyen yok :P Boşa masraf yaptı bence :)
gKAANs
25-04-2007, 17:06:29
Siz dalga geçin adamların lafıyla ama geçen seçimde bu tür saçma laflarla yüzde 7 gibi büyük bir oyu aldığını unutmayın.
Ama iyi laf yapıyo ;)
Tahsin ALTAY
25-04-2007, 17:15:06
Tek yaptıkları da laf zaten :) Bence bunlar memleketin başına geçerse felaket geliyor demektir. Adam üniversite harçlarını kaldıracağım diyor düşünüyorum da o kadar eğitim görevlisinin doçentin hademenin ve diğerlerinin parasını nereden ödiyecek. Muhtemelen devlet kasasından sağlık sektöründede aynı şeyi diyor orası da devletten çıkacak. bunun gibi bir sürü vaad. Düşünüyorum da devletimiz şu andaki dengeyi zor sağlıyorken halktan hiç para almadan :D nasıl yapacak acaba o kadar şeyi
gKAANs
25-04-2007, 17:19:21
Tek yaptıkları da laf zaten :) Bence bunlar memleketin başına geçerse felaket geliyor demektir. Adam üniversite harçlarını kaldıracağım diyor düşünüyorum da o kadar eğitim görevlisinin doçentin hademenin ve diğerlerinin parasını nereden ödiyecek. Muhtemelen devlet kasasından sağlık sektöründede aynı şeyi diyor orası da devletten çıkacak. bunun gibi bir sürü vaad. Düşünüyorum da devletimiz şu andaki dengeyi zor sağlıyorken halktan hiç para almadan :D nasıl yapacak acaba o kadar şeyi
kendinin birsürü kaçak parası var ordan vercek sanırım
ByZehirX
09-05-2007, 02:33:44
Zaten muhalefet yada ülkenin ßa$ına geçerse Tayyip Erdoğanın 7 Sülalesinin çekeceği var Cem Uzan dan (: Adam kertenkele gißi. parasını kopardıkça ßitmiyo yeniden çıkıyo sanki...
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.