PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatim İştirak Bileşeni ( ücret karşılığı )

somara
30-09-2009, 21:49:19
merhabalar..
büyük bir sitede kullanılmak üzere

Üyelerin site yönetimi tarafından başlatılmış Hatimler den kendilerine cüz seçebilmelerini, üye panellerinden daha önce almış oldukları cüzleri görebilecekleri ve almış oldukları cüzleri sesli ve görüntülü olarak takip edebilecekleri bir bileşene ihtiyacım var.

örnek.

Site yönetimi 1 hatim başlatır
hatimde 30 cüz vardır.

a kullanıcısı gelir 1-2-3. cüzleri alır , b kullanıcısı 5. cüzü alır c kullanıcısı 6-7-8-9-10-11 alır ..................
30 cüz üyeler tarafından alındığında site yönetimi Hatimin son okunma tarihini belirler ve hatimi kapatır .

üyeler gerek haim bölümünde gerekse üye bilgileri bölümünde ( ikisinen biri )
daha önce almış oldukları cüzleri görebilmeliler.

ve almış oldukları cüz e tıklanınca mp3 olarak hatimi dinleyip bizim hazırlayacağımız bir flash animasyondanda görsel olarak takip edebilmeliler..

bu bileşeni ücretli olarak yapabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilirlerse veya yapacak herhangi bir kişinin iletişim bilgilerini verebilirlerse çok müteşekkir kalırım.

saygılarımla..

alfamet
14-10-2009, 19:42:58
bende boyle birsey arıyorum varsa rica etsem paylaşır mısınız

Akar
14-10-2009, 21:54:55
bende boyle birsey arıyorum varsa rica etsem paylaşır mısınızHazırda yok ama biri ücretsiz yapacak olursa paylaşır herhalde. Yine de bu özelliklerde bir bileşenin çok başka amaçlarla da kullanılabileceği düşünülürse ücretsiz çıkacağını, dolayısıyla paylaşılacağını sanmıyorum.

ecantez
27-10-2009, 08:26:16
Yapıldı mı?
Böyle bir hayırda vaktim olursa yer almak isterim.

somara
27-10-2009, 16:36:13
henüz yapılmadı ..
yardımcı olabilirseniz bir çok sitede kullanılan bir sistem olacağını düşünüyorum.

memoc@n
27-10-2009, 16:52:49
İlk bakışta kolay gibi görünen ama fonksiyonel açıdan hayli detaylı bir bileşen daha doğrusu bu tek başına bir proje o nedenle de fiyatı çok özel olacaktır. Bunun joomla veya başka şey olması değil kodlanacak olan bu sistemin verimli olabilmesi ve aynı şekilde ihtiyaca cevap verebilmesi önemlidir. Bu konuda ayırdığınız bütçeyi maksimum olarak belirtirseniz bu projeye aynı şekilde bakıp bakamadığımıza karar verebiliriz. Bütçeniz nedir bu konuda

somara
27-10-2009, 18:13:40
İlk bakışta kolay gibi görünen ama fonksiyonel açıdan hayli detaylı bir bileşen daha doğrusu bu tek başına bir proje o nedenle de fiyatı çok özel olacaktır. Bunun joomla veya başka şey olması değil kodlanacak olan bu sistemin verimli olabilmesi ve aynı şekilde ihtiyaca cevap verebilmesi önemlidir. Bu konuda ayırdığınız bütçeyi maksimum olarak belirtirseniz bu projeye aynı şekilde bakıp bakamadığımıza karar verebiliriz. Bütçeniz nedir bu konuda

daha önce yapamayacağınızı belirtmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam

somara
27-10-2009, 18:22:53
ek olarak şu kadar bütçem var diyemem. Çünkü ederini tahmin edemiyorum pek. Sitemden hiç bir gelirim yok bu işi sadece Allah rızası için yapıyorum.
ve bütçe sorulmasındansa yapacak kişinin bir fiyat vermesini beklerim. Sanıyorumki bu işin raconuda budur.

zozan
28-10-2009, 09:54:46
Evet ücret konusunda tartışma uzamasına gerek yok. Teklif veya isteklerinizi özel mesajla halledebilirsiniz.