eseten
17-09-2009, 11:03:43
merhaba kolay gelsin ben üniv. öğrenci kulübü için web sayfası tasarımı bakıyorum fakat beklentimi tam karşılıyacak bir tema bulamadım öncelikle hem klasik öğrenci kulüp teması görünümünde olacak hem profesyonel hemde uygun fiyat olsun istiyorum ama çokta süper aham şaham olması önemli değil belki kendim ayriyetten host alırsam bağımsız olarakta kullanabilirim web sayfasına bağlı olarak forumda olacak ve forumdaki videolarında anasayfada görünmesini istiyorum aslında web sayfası ve forum üyeliği ayrı olmasa çok süper olur şimdilik bu kadar vereceğiniz fiyat aralığı 15-20 ytl nin biraz üstü olabilir sonuçta benimki biraz özgün tasarıma giriyor acaba nasıl birşey önerirsiniz...
konuyla ilgili işinin ehli olan yada joomla sistemini çok iyi bilen ve bu sistem üzerinde tasarım yapabilen ve değiştirebilen kısacası tema tasarımı yapabilen kişilerden cevap bekliyorum...(özelden de irtibata geçebilirsiniz)
konuyla ilgili işinin ehli olan yada joomla sistemini çok iyi bilen ve bu sistem üzerinde tasarım yapabilen ve değiştirebilen kısacası tema tasarımı yapabilen kişilerden cevap bekliyorum...(özelden de irtibata geçebilirsiniz)