PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adres Defteri

sfelek
10-09-2009, 19:08:49
Bana Bir adres defteri gerekli idi bir arkadaş güzel bir bileşen bulmuş linkini forumda vermiş bende ilgili bileşenin sadece çevirisini yaptım ben kendi ihtiyacım doğrultusunda Firma bilgileri şeklinde düzxneledim sizler ekteki dosyayı açarak
com_adress_1.2 klasörünün içersine giriniz. buradan
language klasörüne geçiniz ve english.php dosyasını dışarı çıkararak Word ped de açarak istediğiniz değişiklikleri yapa bilirsiniz.
farklı kaydetle yeni bir isim vererek kaydediniz daha sonra dosyayı eski haline getirerek yerine geri koyunuz ve noermal bileşen kurulumunu yapınız
kolay gelsin

4791

mimicom
13-09-2009, 03:31:28
kullandığın siteyi verse idin arkadaşlar görüp daha iyi karar verirlerdi.
Yine de teşekkür ederim

mimicom
13-09-2009, 03:36:42
Resim koyma, logo koyma özelliği yok,atrıca sınıflandırma özelliği yok.
ama bir şirket düşünün bayileri bar bayilerimiz diye kullanabilir.
veya bir dernek var dernek üye şirketlri eklenebilir, veya...
farklı özelliklerde kullanabilir.

Kanakan
19-02-2010, 20:38:18
Peki bunun joomla 1.5 icin yazilmisi yokmu??

memoc@n
19-02-2010, 20:54:00
Eğer sadece sizin gireceğiniz bir adres defteri olacaksa o zaman neden hep eklentilere yoğunlaşıyoruz. Neden html ile güzel bir adres defteri oluşturup joomla içinde içerik gibi göstermeyi düşünmüyorsunuz. Hem daha özel hem de editörün de özelliklerini kullanarak çok güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Çok zorlanırsanız joomlanın weblink bileşenini bile küçük editlemeler ile bu amaç için kullanabilirsiniz. Amacın kendinize özel bir şey olması ve en önemlisi üretmeye teşvik olması sebebi ile bu tutum bence daha isabetli olacaktır

zozan
20-02-2010, 11:28:04
Sobide bu tip işleri görür heralde.