Orijinalini görmek için tıklayınız : aynı aanda iki site yönet
adsız
21-04-2007, 10:31:39
arkadaşlar ikitane joomla sitem varda bunların ikisini aynı anda çalışma yapabileceğim cute tarzı program bilen varmı ikisi arasında transferi kolaylaştırmak açısından
Herhangi bir ftp aracı olabilir. cute ftp, flash fxp...özel bir özellik mi arıyorsunuz ?
M.Enes AYDÜZ
21-04-2007, 15:57:37
İkisi arasında transfer yapamazsınız direk olarak. Öncelikle birinden bilgisayarınıza indirmeniz, sonra bilgisayarınızdan diğerine yüklemeniz gerekir. AceFTP 3 Pro kullanıyorum memnunum. Ama filezilla hem ücretsiz hemde işinizi görür.
adsız
22-04-2007, 11:26:45
istediğim ikisininde ftp si aynı anda açık olacak pc me indirmeden direk sunucular arası dosya transferi yapabilmek için
adsız
22-04-2007, 11:39:44
arkadaşlar bide nasıl pc me yükleyecem siteyi FileZilla ile açtım yan taraftan aktaracağım dosyayı açıp atacaklarımı seçip sürükliyerek aktaracağım yerin içine bıraktım bişeler yapıyor ama bi netice almıyorum seçtiğim dosyaya windowsdan girdiğimde içine herhangibirşey göremiyorum? bide cute 8 pronun crack i olan varsa paylaşabilirmi acaba
Forumda Crack,warez,serial gibi bilgiler paylaşmak yasaktır.
adsız
22-04-2007, 23:03:38
e diyer sorumun cevabı?
Filezilla hiç kullanmadıgım için sorunuzun cevabını bilmiyorum..Cuteftp nin üstüne tanımıyorum şu an için belki başkalarını denemedigimdendir :)
M.Enes AYDÜZ
22-04-2007, 23:20:43
Filezilla ile gerekli şifrenizi yazarak sitenizin ftp alanına bağlanın. Bilgisayarınıza indirmek istediğiniz dosyayı tutun ve sürükleyin. Dosyalar sürükleyip bıraktığınız yere kopyalanmış olacaktır.
Yada indirmek istediğiniz dosyaya iki sefer tıklayın. Filezilla'da sol tarafta açık olan bölüme dosyalarınız inecektir.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.