Orijinalini görmek için tıklayınız : Joomla da site yaptım nasıl yayınlıcam
Ziya1905
20-04-2007, 00:18:38
Ya ben soru sorcaktım.Sıkça Sorulan Sorular Bölümüne girdim ama sorumu yazacak yer bulamnadım .buraya yazım " Ben Joomla dda site yaptım nasıl yayınlıcam..bedava site buldum byethost.com ve byethost18.com diye MQs dalgasını anlamadım.Nasıl Yayınlanacak bilen var mı ?. ZİYA DİKİCİLER İZMİR BERGAMA <<<---TIKLA (http://together.liste.net)
sakkaya
20-04-2007, 12:42:30
bedava hostlarla uğraşıp saç baş yolacağına 20-25 milyona bir host al kafan rahat olsun. domainlerde 12-13 milyon zaten. çok bri para değil. bir sorun olduğunda da karşında türkçe bilen yardımcı olacak birileri olur.
cmstürkten aldım ben hostu. tahsin abi benim için joomlayı kurdu. msnden sürekli yardımcı da oluyor. forumdan da faydalanıyorum. yeni başladım ama yakında güzel bir sitem olur sanırım :)
GökhanHT
20-04-2007, 16:21:24
ben size yardımcı olabilirim
M.Enes AYDÜZ
20-04-2007, 17:25:59
enes.ayduz(@)cmsturk.net msn adresini ekleyin. Ücretsiz olarak 20 gün kullanabileceğiniz 50 mb alan açayım. Joomla kurulu bir şekilde teslim edeyim.
Yayınlamaktan kastınız, hazır olan siteyi internete taşımak ise burada 2 soru ortaya çıkıyor.
Yerelde kurduğunuz bir siteyi internete aktarmak konusunda mı bilgiye ihtiyacınız var yoksa uygun ve uyumlu bir barındırma (hosting) hizmeti mi arıyorsunuz ?
Eğer sisteminizi internete doğru ve düzgün taşımakta sıkıntı çekiyorsanız, bu konuda enxdesign isimli arkadaşımızın bir dersi Joomla! 1.0.x dersler alanında mevcut.
Eğer sorununuz, sağlıklı uyumlu bir barınma alanı bulmak ise, ücretsiz barındırma hizmeti veren yerler mevcut. Ancak bilindiği üzere bu sunucular yurtdışında ve genellikle ücretli paketlere yönlendirmek için kısıtlı özellikler ile kısıtlı destek içeren tanıtım paketleri şeklinde. Bu tür yerlerde bir sitenin düzgün yayınlanabilmesi için, verilen kısıtlı hizmet içerisinde uzman bir yönertim bilgisi bile yeterli olmayabilir. Dolayısıyla ücretli bir barındırma (hosting) hizmeti almanız yararınıza olur.
Ücretli barındırma hizmetlerinde alternatif çok. Tercihiniz öncelikle yurtiçi yerleşimli bir sunucu olmalı. Yurtiçi yerleşimli sunucularda bile sisteminizle tam uyumlu yapılandırma sağlayan bir sunucu bulmak zor olabilir.
Bu konuda www.iysturk.com (http://www.iysturk.com) olarak Türkiye'de en iyi hizmeti verdiğimizi ısrarla iddia ediyoruz.
Sorununuzu belirttiğim detaylar çerçevesinde açıklarsanız, yardımcı olma şansımız artar.
Ziya1905
23-02-2008, 22:07:28
Çok eski bir konu silinmesini art ederim :D
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.