Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostoyevski Türkiye kaynağı (3 günlük)
mrmurat
02-08-2009, 21:23:12
merhabalar arkadaşlar ben Dostoyevski ile ilgili bir Türkçe kaynak olmamasından dolayı böyle bir işe girişmek istedim, eh web tasarım bilgim de olmadığı için bunu joomla ile yapmak benim için en mantıklı olanıydı, joomlayla tanışalı daha üç gün oldu ve bir sürü ders okuması vs. den sonra bir şeyler çözdüm diyebilirim.Şu an site tam anlamıyla bir taslak benim sizden isteğim tasarım, içerik vs. gibi alanlarda ne tür şeyler olmalı, neler eksik, neler yapmalı biraz öneride bulunup bana yardımcı olursanız sevinirim.
buradan. (http://www.fyodormihaylovicdostoyevski.com)
saygiserkan
06-08-2009, 16:42:24
Şu an Hala Test aşamasında sanırım . Ama başlangıç için fena görünmüyor. Yanlız Forum için kunena da renkleri daha uyumlu seçerseniz daha hoş durur gibime geliyor. Ama oda değişecek sanırım ileride.
mrmurat
07-08-2009, 08:38:14
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, evet hala test aşamasında, daha içerik olarak boş, sadece kategorilendirmeyi vs. hallettim, makaleleri ise toplamak, yazmak, derlemek uzun sürüyor, zira kaliteli bir içerik oluşturmak istiyorum, evet kunena için de bir değişiklik söz konusu olacak fakat şu an o son önemli şey sanırım planımda.
Tek başına çalışmak işleri daha da zor ve uzun kılıyor, ama çalışmaya devam .
pastorizesut
07-08-2009, 10:39:35
Proje çok güzel ama daha farklı bir tema kullanmalısınız bence.
mrmurat
07-08-2009, 20:51:45
ne gibi bir şey önerirsiniz acaba, bulabildiğim en uygun temalardan bir tanesiydi esasen ama ben de değiştirmek istiyorum, fakat gerek modül pozisyonu uymayan gerekse göze hoş görünmediğini düşündüğüm temalar çok fazlaydı ben de bunu seçtim, eğer bir öneriniz varsa çok mutlu olurum.
teşekkürler.
saygiserkan
09-08-2009, 15:53:57
Bence Tema Uygun . Sanatsal Yapıtlarda çok renkli ve gösterişli temalar hoş durmuyor kanımca. Yani sitenin anlamına ve içeriğine uygun bir tema olmalı. Ama sadece tema ile bitmiyor. Belkide canlılık katabilecek bir şeyler ekleyebilirsiniz. Yada Temanın CSS leri ile biraz oynayıp istediğinizi yapabilirsiniz.
gurkanlokman
23-08-2009, 16:54:06
az once sana cevap yazacakken bir baska konuya yazmısım :D biraz beklersen bulup hemen ekliycem buraya :D
gurkanlokman
23-08-2009, 16:56:17
Yukardaki banner seklini lamış logo benzeri bir şey var :D adına karar veremedim :D bence onu resim yukarı saga gelecek şekilde yazılarda aşşağı gelicek şekilde yap vede arka planı transparan olarak ayarla yazı renklerinide bakarsın uygun gibimi cunku suan arka plan beyaz ve tahmin yurutemiyorum. bence ozaman daha uyumlu olacak yoksa su hali ile sırıtıyor. işte buydu :D
mrmurat
23-08-2009, 22:58:27
:D:D saolasın haklı önerilerin için, fakat şu an için tamamen içeriğe yüklenmiş durumdayım, bir de işin içine staj girdi staj yapıyorum, dolayısıyla çok vakit de ayıramıyorum, o yüzden şu içerik olayları beni fazlasıyla meşgul ediyor.
Ki ben de farkındayım o beyazın çok sırıttığının, o yüzden temayı değiştirmek istiyordum çünkü o logomsu şey ( :) ) hoşuma gitti, ama bu haliyle sorduklarım güzel elleme dediler, ben de şimdilik rafa kaldırdım bu olayı ama, kaçarı yoktu zaten bigün ilgilenecektim o işle ,artık ilk boş zamanımda halledicem.
tekrar teşekkürler önerin için, saolasın.
gurkanlokman
23-08-2009, 23:50:48
Önemli değil alt tarafı :D o dosyayı ac fotoshopta :D sonrada transparent yap bukadar basit cok zor değil alt tarafı 5 dk
spdial
24-08-2009, 09:40:19
güzel site tema güzel
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.