Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhabbet Kuşu Hakkında Herşey
gurkanlokman
12-07-2009, 13:09:52
http://www.muhabbetkuscusu.com/templates/votez_plazza/images/logo.png (http://www.muhabbetkuscusu.com)
Muhhabet kuşu (http://www.muhabbetkuscusu.com) Hakkında Her Türlü Bİlginin Bulunduğu Bir Site..
Tamamı ile 100% CMSTURK.net in Yardımları ile Hazırlandı. Tüm CMSTURK.net ailesine Teşekkür Ederim.
Site tam anlamıyla bitmiş değildir, hala geliştirilmektedir.
Tavsiye Önerilerinizi bekliyorum...
Hah şöyle işe yarar bir site gördük sonunda. Siteler, temalar, eklentiler birbirinin aynısı. Bari içerik ayrıcı olsun değil mi. Güzel konu, tebrikler.
Çağrı
12-07-2009, 19:21:39
Güzel görünüyor,fakat şunları söyleyemeden geçemeyeceğim;
Arkaplan siteyi boğmuş,daha iç açıcı renkler kullanmanızı öneririm
MuhabbetBook nedir? facebook'tan mı esinlendiniz acaba?
Ayrıca muhabbetbook'taki fb connect çalışmıyor,hata var
İçerik sayfalarında üst kısımı kaldırmanız daha iyi olur,içeriği bulmak için sayfayı aşağıya çekme zahmetini çektirmeyin :)
MuhabbetPedia menüsü çoook uzun olmuş,kısaltırsanız daha güzel olur...
şimdilik bukadar :)
gurkanlokman
13-07-2009, 00:23:52
Teşekkür ederim :D hala geliştirmekte olduğumu sölemiştim :D ama tavsiyelerinizi dikkate alıcam.
sürekli yeni şeyler ekliyorum..
gurkanlokman
13-07-2009, 00:25:24
google da hala muhabbetkuscusu.com dediğimde sadece iki sayfa cıkıyor daha çok çıkması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. anahtar kelimem muhabbet kuşu yani en anahtar desem daha dogru olur. ilk sıralarda çıkmak için tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler
gurkanlokman
13-07-2009, 02:44:17
Arka Planı değiştirmemi tavsiye eden arkadaş :D sence hangi renkle değiştirmeliyim aklıma taktın şimdi sen onu...
spdial
15-07-2009, 19:33:59
kuşşş :D site güzel hayırlı olsun.tebrik ederim.
saygılar.
gurkanlokman
16-07-2009, 02:53:45
teşekkür ederim
eleştiri ve tavsiye yaparsanız sevinirim
ekleme ve çıkarma yaptım
çağrının dediği gibi beyaz ve gökmavisi renkleri denedim ve okadar güzel olmadı :( şimdilik bu en güzeli gibi 3 sütünlu ve tam bir sayfa sol ve sagda bosluk kalmayacak sekilde bir tema varmı acaba ?
gurkanlokman
16-07-2009, 03:27:07
Muhabbet Kuşu ve Muhabbet Kuşları Hakkında Herşey... - www.muhabbetkuscusu.com (www.muhabbetkuscusu.com) bazı kampanyalar yapmak istiyorum ama ? virtuemart dışında daha az detaylı bir örnek varmı sistemde joomunty gibi kullanıcı bileşeni var ... teşeküürler tavsiyelerinizi bekliyorum
gurkanlokman, site tanıtım ve değerlendirme kriterleri dışına çıkmayalım. Soru ve sorunlarınız için forumun ilgili alanlarını kullanın ve üst üste mesajlar atmayın. Konu amacına uygun kalsın.
lord_dram
16-07-2009, 09:41:39
site güzel ama açıkca söylemek gerekirse
tema çok boğucu sitil gizel ama renkler warez dağtım sitelerini andırıyo(bir kaç bayrak birde slogan eksik) :))
gurkanlokman
21-07-2009, 21:21:33
Sitenin yogun istek üzerine temasını değiştirdim ve virtuemart ekledim. şuanki site hakında görüşlerinizi tekrar bekliyorum çok teşekkür ederim.
Kullandığım bileşenler
Artio Sef
Frontpage Slideshow
hwdVideoshare
jcomments
joomunity
Virtuemart
Xmap
Bileşenler hakkınd adetaylı bilgiyi CMSTURK.net araştırın mutlaka bulacaksınız. bulamazsanız ben sizin için bulabilirim.
Modül olarak yukarıdaki bileşenlerin aklınıza gelebilecek tüm modülleri sitede kullanılmıştır. modül listesi uzun olduğu ve benim onları otamatik olarak almayı bilmediğim için yazamadım.. üzgünüm.
Linki tekrar veriyorum : http://www.muhabbetkuscusu.com/
eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler tekrardan
spdial
21-07-2009, 22:10:05
güzel site olmuş tebrik ederim 10 puan +
gurkanlokman
27-07-2009, 11:54:07
Konu hala günceldir. Tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler
gurkanlokman
09-09-2009, 12:59:16
Siteyi değiştirdim yeni tema ve modüllerle ve phbb3 ile entegre yaptım :D gorüşlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum
cesaj
09-09-2009, 13:37:20
Güzel olmus
gurkanlokman
16-09-2009, 02:11:21
Evet Arkadaşlar eleştiri ve görüşlerinizi hala bekliyorum sürekli bişiler ekleyip çıkartıyorum... Konu Hala Güncel
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.