PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Sosyal Yaşam Platformu

rblkhn`
29-06-2009, 07:43:16
http://www.e-ankara.net/_img/e-ankara-logo-m.png

Kategori: Portal / Sosyal Ağ
Joomla Versiyonu: Joomla 1.5.x
Renk: Mavi
Ülke: Türkiye
Site açılış: 24 Mayıs 2009

Kullandığım eklentiler: Mosets Tree, Jmovies, Jomsocial, Datso Gallery, Ja News, Kunena, Yoo Maps, Breezing Forms, Feederator, Gavick Photoslide, Gavick Tabs Manager, Jom Comment, XMap, Content Templater, Cd Login, Ajax Search

Anahtar Kelimeler: Ankara, Social

Açıklama: Ankaralılar'ın iş bağlantılarını yönetebildiği ve sosyal ağ üzerinden üreticiyle tüketicinin birarada olduğu bu komünite, Ankara ile ilgili tüm kurumsal ve bireysel arayışlarınıza çözüm sunmayı hedefliyor.

Adres: e-ankara :: Ankara Yaşam Portalı (http://www.e-ankara.net)

emre_0119
29-06-2009, 09:20:19
dostum şekli çok iyi olmuş başarılar dilerim

zozan
29-06-2009, 12:28:24
Başarılar dilerim,

Böyle Türkiye'de yapılmış güzel siteleri buraya (http://community.joomla.org/showcase/)da eklemeliyiz bence.

rblkhn`
29-06-2009, 15:48:49
Tamam oraya da ekledim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

yavuzturk
29-06-2009, 19:10:36
Hoş site olmuş :) Tema yı kendiniz mi yaptınız acaba ?

rblkhn`
29-06-2009, 20:17:46
Gavick - Car Magazine temasını düzenleyerek yeni bir tema oluşturdum kendime.

yhelvaci
30-06-2009, 12:13:48
Site güzel. Ama Gavick gibi sitelerin yayınladığı ücretli temalar genelde hep son sürüm tarayıcılar için kullanışlı. Türkiyede birçok kullanıcının hala opera ya da internet explorer'ın eski sürümlerini güncellemeden kullandığı düşünülürse siteniz bu eski tip tarayıcılarda görüntülenme problemi (bir takım dağılmalar) yaşayacaktır (ki ben mesela Opera/9.21 ile baktım ve site düzgün görüntülenmiyor). Bu anlamda geniş kitleye hitap etmesini beklediğiniz "yaşam portalı"nın kullanıcı aralığını daraltmış oluyorsunuz bana göre bu tema seçimi ile... Önemli olan hazır görsellik sağlanmış temalarla değil de kendinizin çalışması ile ortaya çıkan "kullanışlı görsellik" içeren, erişim ve görüntülenme sıkıntısı yaşanmayacak temalarla bu "portal" hizmetini verebilmeniz bana göre...

Tabii ki kullandığınız tema itibari ile siteniz sürüm güncel tarayıcılarda hoş görünecektir ama kullanıcı aralığınızı da daraltacaktır bu handikap.

Çalışmalarınızda başarılar.

rblkhn`
30-06-2009, 13:33:45
25 Mayıs tarihinde kullanıma açtığım bu siteyi zaten sürekli geliştiriyorum. Ve farklı tarayıcılarda yaşanan sorunları da vakit buldukça gidermeye çalışıyorum. Son sürüm tema olması birşeyi değiştirmiyor, temanın kullandığım çok özelliği kalmadı neredeyse.

Yalnız bu tespitinde haklısın. ie6 ya kapalı örneğin.

mimicom
03-07-2009, 01:21:55
joomla ile yapılmış böylesine güzel sitelerin yapılmış olması beni de yeterince kızdırıyor. Böylesine güzel bir site yapabilmek ümidi taşıyorum. Belki bu yaz zamanınım büyük bölümünü tema yapmaya ayıracağım gibi...
emeğine sağlık...

rblkhn`
03-07-2009, 04:06:45
Değerlendirme için teşekkür ederim. Daha önce başka bir destek sitesinde de belirttiğim metni aynen buraya taşıyorum:

Sizleri zaman içerisinde gelişmelerden tekrar haberdar edeceğim. Konuyu burada açmamdaki amaç, joomla ile neler yapılabilir sorusunun cevabını birlikte aramak...

Neyin nasıl yapıldığına dair bilgi isteyen arkadaşlar bu site/konu üzerinden soru yöneltebilir.

Görüşmek üzere.

Akar
03-07-2009, 18:14:33
Evet gayet hoş olmuş. Tebrikler ve başarılar dilerim.

Tasarım
10-07-2009, 18:39:04
şu temaları nasıl ayarlıyorsunuz bir sürü premium tema buluyorum yanlız göründüğü gibi gözükmüyor